EDIT: tak jsem asi skončil, zkusil jsem nahrát 2.0.20 ať můžu aspoň lítat a už mám prázdný LCD i tam. ZKusil jsem různý kombinace a mám jen podsvícenou krabičku s kniplama
Programátor hlásí, že nahrání proběhlo....
tomashr píše:
No vzhledem k tomu, že podpora 32bit se ubírá ze stále více Linuxů to do budoucna může být problém, ale když se podívám https://launchpad.net/~opentx-test/+arc ... /+packages , tak tam zatím i386 vidím? Nemám ale jak ověřit, sám sice OpenTX na Linuxu užívám, ale jen X64, 32 bit nemám.
Grugh píše:S prázdným displejem jsem měl také zkušenost (OpenTx 2.2.2 a Taranis Q X7S), ale nějak se to po chvíli pokusů (s vypínáním a zapínáním) a odpočinku vyřešilo samo. Raději jsem ho potom ještě jednou přeflashnul.
Být tebou zkusím verzi 2.1...
montykh píše:
Nahrával jsem 2.2.2 (proč dáváš vlastně tak starý, 2.0.2?) a po nahrání to bylo ok. Když jsem upgradnul bootloader, tak jsem měl práznou obrazkovku. Flashnul jsem to znovu přímo z rádia a bylo to ok.
Tenhle opravdu vtipnej fígl je popsán v manuálu OpenTx. Rád bych věděl kdo je autorem tohoto řešení, zaslouží pochvalu.juraj.jurej píše:Chytrý bezpečnostní spínač plynu
ellet píše:juraj.jurej velice se přimlouvám za opravu názvu vlákna na prosté OpenTX, viz název na originálních stránkách. Takhle se to dá najít jen náhodou. (a proč str.5 ?)
Děkuji
Aha, takže už tam byla jedna oprava názvu po straně 5. Tak snad dojde i na druhou.prikrylm píše:...Na straně 5 (kliknout ve vláknu na 5 str.) jsou posbíraná videa, jestli jsem se správně díval.
ellet píše:juraj.jurej velice se přimlouvám za opravu názvu vlákna na prosté OpenTX, viz název na originálních stránkách. Takhle se to dá najít jen náhodou. (a proč str.5 ?)
Děkuji