Zdravim. Vcera jsem si byl zalitat. Jsem zacatecnik, ktery vcera letal po treti. Ale musim se pochvalit, vcera jsem Focuse poprve donesl celeho domu:) Sice mi jednou pristal ve strome,ale uplne krasne elegantne a bez ujmy (trosku odreniny na kridlech). I pristani mi uz celkem slo. Ale prijde mi,ze je trosku problem ho dostat do vysky. Sice se mi to vcera celkem darilo,ale trva to pomerne dlouho a myslim, ze je k tomu treba i dost stavy z aku. Dal jsem si do toho jinej regulator JES 020 (pocitam s budoucimi upravami).
Myslite ze by pomohl lepsi motor ?? Treba Permax 480 nebi MIG 480 ?? Co vrtule ??
Na stridak zatim prejit nechci. Mam 7cl NiMH a k tomu i nabijecku.
Jaky je vas nazor ??
Diky moc.
Alex
P.S. pri prvnich letech (nikdo mi to nezaletaval

) jsem mel problemy s divnym chovanim..nekdy neschopnost Focuse ridit. Vcera jsem prisel na to proc ! Treba je to blbost, ale nejakemu zacatecnikovi to muze byt uzitecne. Jak jsem se porad snazil to pilotovat, tak jsem hodne ubiral na rychlosti a tudiz to ero pak nereagovalo na rizeni !! Vcera jsem mu dopraval vyssi rychlost a manevroval vice v klidu a "pomalu" a ejhle..ono to zacalo litat kultivovane !!
Nicmene spatne se mi odhaduje vyska a hlavne vzdalenost. Proto jsem skrtnul kridelm o vetev. Vizualne bych vubec nerekl, ze ten strom byl tak blizko. Na to si clovek casem zvykne ??