Zdravím Vás,
Mám vyššie uvedený regulátor, no neviem ho dostať do programovacieho režimu.
Idem podľa inštrukcií, tj. plný plyn, po pár sekundách sa ozvú 2 pípnutia a po 5sec sa má ozvať sekvencia tónov, ktorá potvrdzuje programovací režim. Miesto toho mi po 5sec nepretržite rýchlo pípa regulátor.
LED programovaciu kartu nemám a skôr ako ju objednám by som sa rád opýtal, či niekto nemá podobný problém.
Vysielač a prijímač mám od Jeti (DS14), limity a rozsah plynu nastavovať ide, regulátor ide normálne, ale neviem ho programovať pomocou vysielača.
Skúšal som aj nastaviť väčší rozsah plynu na vysielačke (miesto +100/-100 až +125/-125) ale bez úspechu.
Ďakujem,
Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovaním
Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovaním
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.
-
David Krnov
Re: Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovan
mám obdobný regl a bez programatoru jsem se nehl. Byl v režimu heli ( tovární nastavení ) a jakékoliv změny šli pouze přes programátor.
Já kupuji regulátory ke kterým mám programovací karty. Protože bez karet to někdy jde velice těžko naprogramovat. Tak že bych ke každému regulátoru doporučil dokoupit programovací kartu a je po problému.
No, v návode sa uvádza že je možnosť programovať aj cez vysielač, preto som sa to pokúšal spraviť, ale bez úspechu.
Objednal som tú pridrbanú krabičku na programovanie, v sobotu chcem zalietavať ale stále ju neposlali.
Písal som na podporu Hobbywingu, nikto sa mi neozval.
Možno rovno pošlem regulátor na reklamáciu, ak má možnosť programovania cez vysielač a nefunguje to, beriem to ako závadu.
Tento regler som kupoval z dôvodu, že s Jeti Spin už mám veľmi zlé skúsenosti či už s OPTO 90 či SPIN 200 a rovnako aj s ich prístupom k riešeniu problémov (u 2,7m elektro Extry),
Myslel som, že vyskúšam niečo nové, tento regler vyzerá robustne, uvidíme či sa mi to podarí naprogramovať cez tú kartu.
Objednal som tú pridrbanú krabičku na programovanie, v sobotu chcem zalietavať ale stále ju neposlali.
Písal som na podporu Hobbywingu, nikto sa mi neozval.
Možno rovno pošlem regulátor na reklamáciu, ak má možnosť programovania cez vysielač a nefunguje to, beriem to ako závadu.
Tento regler som kupoval z dôvodu, že s Jeti Spin už mám veľmi zlé skúsenosti či už s OPTO 90 či SPIN 200 a rovnako aj s ich prístupom k riešeniu problémov (u 2,7m elektro Extry),
Myslel som, že vyskúšam niečo nové, tento regler vyzerá robustne, uvidíme či sa mi to podarí naprogramovať cez tú kartu.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EF Slick (GP123) 2.6m.