shumi píše:Když jsem tu fotku viděl jen tak narychlo a odmyslím si tu gondolu tak vidím velkou podobnost s eosem III ,chápu že ono dnes asi vymýšlet nějaké revoluční tvary asi nejde,nicméně já už bych si vakuovku nikdy nekoupil když si vzpomenu kolik otlačků od prstů jsem na tom měl (jak auto po kroupácha to byl potah full carbon) když jsem vedle toho položil asperátuse jen ve skle tak tu zlatku navíc člověk rád vyndá...... aby stejně nakonec zjistil že double carbon je double carbon
![]()
![]()
Samozřejmě je mi jasné že je potřeba mít i levnější modely pro lidi co do toho nechtějí zas tolik investovat což byl ostatně i můj případ,ale člověku to pak nedá,navíc když vidí u kolegy zpracování jeho brusu a už to jede.Je to jen můj názor a zkušenost,jsem jen rekreační pilot a určitě si nemyslím,že když jsem nějak létal s eosem či asperátusem tak s modelem daleko dražším budu létat o mnoho lépe jen se mi prostě líbí.
Budeš létat tak dobře, jak hodně se to budeš chtít učit..
Létání termiky tak aby jsi na jedno kraťounké stoupání tam byl min hodinu v kuse, je o taktice, zkušenostech, čtení terénu a oblohy.
Jo kdy dorazí ten nová krásný ptáček?