Netvrdím ,že jsem už mazák, ale kromě zákl. prvků zvládnu i nožový let na obě strany(kabinou k sobě).Největší problém je pomalý výkrut, tam mi hrozí opravdu crash.Ale pracuji na tom. Jenom mě mrzí, že se tu stále řeší ty houbolety. Když se začala diskuze o Kataně S30 Sebart, tak hned utichla.Myslím si, že houbolety jsou velmi dobré na naučení, ale pořád rozebírat bubliny není to pravé. Přece každý z Vás, co se létat naučili, chtějí nějaké normální (balsové) éro. Je jedno, jestli je to akrobat nabo větroň. Syn má Katanu S30, já tu Extru, motorizaci elektroletů řešíme zatím úspěšně sami z CZ zdrojů(myslím e-shopy).Jinak pozdravuji LV
Létání táty
-
Jiří Kolář-BAN1
Létání táty
Před časem tu syn uvedl na popud jednoho moderátora létání táty.Teď se mohu pochlubit , že už v pohodě létám. Naučil jsem se na kabelu , model DragonFly od Va-Models. Před tím jsem absolvoval cca 2 měsíce na simulátoru AFP. Teď létám s Extrou od Va-Models, cca 60 letů. Bez pádu!!.
Netvrdím ,že jsem už mazák, ale kromě zákl. prvků zvládnu i nožový let na obě strany(kabinou k sobě).Největší problém je pomalý výkrut, tam mi hrozí opravdu crash.Ale pracuji na tom. Jenom mě mrzí, že se tu stále řeší ty houbolety. Když se začala diskuze o Kataně S30 Sebart, tak hned utichla.Myslím si, že houbolety jsou velmi dobré na naučení, ale pořád rozebírat bubliny není to pravé. Přece každý z Vás, co se létat naučili, chtějí nějaké normální (balsové) éro. Je jedno, jestli je to akrobat nabo větroň. Syn má Katanu S30, já tu Extru, motorizaci elektroletů řešíme zatím úspěšně sami z CZ zdrojů(myslím e-shopy).Jinak pozdravuji LV
, máme Katany a Edge rádi(B.Hempel). Nezlobte se na subjektivní názor, je mi 45 let. Letu zdar [/b]
-
Jiří Kolář-BAN1
Funtana
Kde jsi vzal tu Funtanu. Nikde jsme ji nenašli. Katata S30E také létá super. Teď snad přijde na trh Katana 187cm. Snad ji dostaneme u Krillmodels. Chce to jenom cvičit. Já vím , že se modeláři dělí na ty co spadli a ty, co spadnou.
Re: Funtana
jkolina píše:Kde jsi vzal tu Funtanu. Nikde jsme ji nenašli. Katata S30E také létá super. Teď snad přijde na trh Katana 187cm. Snad ji dostaneme u Krillmodels. Chce to jenom cvičit. Já vím , že se modeláři dělí na ty co spadli a ty, co spadnou.
???
http://rcmapy.com/?locid=1100
Pokud se člověk vrátí ze zaměstnání a chce si večer rekreačně polétat, jsou právě houbolety tou pravou zábavou. A navíc, když se o víkendu taťka musí věnovat rodině, opět nastupují houbolety ....
Až budu míti více času na stavění modelů z balsy ( a už se opravdu na toto období těším), tak zvítězí klasika.
Nezatracujte prosím poletuchy z EPP a podobných materiálů, každý začátečník jistě na ně vzpomíná v dobrém, a lidé co mají málo času a létají jen rekreačně, nemají vskutku jinou možnost ....
Fuj to je ale sentimentální ...
Až budu míti více času na stavění modelů z balsy ( a už se opravdu na toto období těším), tak zvítězí klasika.
Nezatracujte prosím poletuchy z EPP a podobných materiálů, každý začátečník jistě na ně vzpomíná v dobrém, a lidé co mají málo času a létají jen rekreačně, nemají vskutku jinou možnost ....
Fuj to je ale sentimentální ...
S modelařinou jsem začal tento rok, když jsem si koupil RC set. Teď pomalu zkouším stavět vlastní letadla a houbolet je tedy pro mě ideální. Když si představím, kolik času nad tím strávím a pak to třeba lítat nebude... nebo se to zapíchne do země... tak to můžu nějak upravit, ale balza by asi byla na maděru
. Taky bych rád postavil něco z balzy, ale počkám, až budu zkušenější.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan