S čím začit v hale

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
Luboš ZLÍN
Kontaktovat uživatele:

Re: S čím začit v hale

#16 Příspěvek od Luboš ZLÍN »

martinsulc.05 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat opravdu je Clik tak pomalý, jak jsem vyděl v některých videích. Taky bych chtěl halového akrobata na zimu (byl by to můj první halový akrobat ), Clik se mi zdá moc pomalý, ale nevím jestli bych něco rychlejšího jako třeba Slicka uřídil-létám prvním rokem, zvládl jsem betu 1400 a nedávno jsem si postavil z-50 od šad model a nechtěl bych aby mé schopnosti přes zimu ,,zakrněly". Za každou radu budu vděčný.

Mrkni tady na toto video. Od RC Factory tam létá kde co včetně Clika - a to fakt pomalu :-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3S9FEMZXyRo[/youtube]
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
DXS

#17 Příspěvek od DXS »

martinsulc.05 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat opravdu je Clik tak pomalý, jak jsem vyděl v některých videích. Taky bych chtěl halového akrobata na zimu (byl by to můj první halový akrobat ), Clik se mi zdá moc pomalý, ale nevím jestli bych něco rychlejšího jako třeba Slicka uřídil-létám prvním rokem, zvládl jsem betu 1400 a nedávno jsem si postavil z-50 od šad model a nechtěl bych aby mé schopnosti přes zimu ,,zakrněly". Za každou radu budu vděčný.

Jestli to bude první zima v hale, tak vezmi raději Clika, na Slicka je třeba mít ty palce rychlejší i při menších výchylkách. Jinak není hala jako hala. Je větší i menší a právě u ní poznáš své limity. Ty zdi jsou v některých případech fakt blízko.
martinsulc.05

#18 Příspěvek od martinsulc.05 »

Děkuji za pomoc, asi si radši pořídím Clika, bude to jistějsí.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jyrry »

Každá hala se s rostoucí rychlostí modelu zmenšuje :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8ISIeNeATtw[/youtube]
jyrry.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“