Ahojte,
díky za rady. Dneska na zkoušku jsem dal 2 ořechy do Coca Coly a po 2 hodinách jsou sice zašedlé, ale podstatně lepší.
Zítra zkusím, jestli seženu, ten čistič na brzdy.
Pavel
Vyčištění starého nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyčištění starého nářadí
Lázeň Coca-Cola jsem 10 stranovým klíčům dopřál 24 h. Jsou dost masivní, aby je C-C nepoškodila.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
tak jsem dopřál nářadí 24hodinovou koupel v čističi na brzdy, pak to promazal a vytřel, odrbal jsem krabičku a umyl i plastovou vaničku. Nástroje jsou sice zašedlé pořád, ale jsou konečně čisté, odmaštěné a připravené na další použití. Je to podstatně lepší.
Díky
tak jsem dopřál nářadí 24hodinovou koupel v čističi na brzdy, pak to promazal a vytřel, odrbal jsem krabičku a umyl i plastovou vaničku. Nástroje jsou sice zašedlé pořád, ale jsou konečně čisté, odmaštěné a připravené na další použití. Je to podstatně lepší.
Díky
K dokonalosti k tomu chybí jen vrtačka, hadrovej kotouč, leštící pasta (třeba silichchrom), trochu času a lidského sádla 
Jó a kousek nového molitanu
Jó a kousek nového molitanu
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
kocispavel píše:Ahojte,
tak jsem dopřál nářadí 24hodinovou koupel v čističi na brzdy, pak to promazal a vytřel, odrbal jsem krabičku a umyl i plastovou vaničku.
To Ti ta stará Toňácká ráčna ještě ráčnuje? Já mám větší sadu Gola 10-32 přibližně stejnýho stáří (s takovou 2x zalomenou klikou, dnes už v sadách nebývá) a ráčna je už leta rozsypaná. Pak se mě ještě podařilo vlastníma rukama rozervat 17-ku ořech ale ty se daj bez problémů koupit náhradní.