Vyčištění starého nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyčištění starého nářadí

#16 Příspěvek od kocispavel »

Ahojte,

díky za rady. Dneska na zkoušku jsem dal 2 ořechy do Coca Coly a po 2 hodinách jsou sice zašedlé, ale podstatně lepší.
Zítra zkusím, jestli seženu, ten čistič na brzdy.
Pavel
guchar

#17 Příspěvek od guchar »

Lázeň Coca-Cola jsem 10 stranovým klíčům dopřál 24 h. Jsou dost masivní, aby je C-C nepoškodila.
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kocispavel »

Ahojte,

tak jsem dopřál nářadí 24hodinovou koupel v čističi na brzdy, pak to promazal a vytřel, odrbal jsem krabičku a umyl i plastovou vaničku. Nástroje jsou sice zašedlé pořád, ale jsou konečně čisté, odmaštěné a připravené na další použití. Je to podstatně lepší.
Díky
Přílohy
IMG_20200326_201052.jpg
IMG_20200324_114253.jpg
jag42

#19 Příspěvek od jag42 »

K dokonalosti k tomu chybí jen vrtačka, hadrovej kotouč, leštící pasta (třeba silichchrom), trochu času a lidského sádla :|
Jó a kousek nového molitanu :lol:
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Celeron »

kocispavel píše:Ahojte,

tak jsem dopřál nářadí 24hodinovou koupel v čističi na brzdy, pak to promazal a vytřel, odrbal jsem krabičku a umyl i plastovou vaničku.

To Ti ta stará Toňácká ráčna ještě ráčnuje? Já mám větší sadu Gola 10-32 přibližně stejnýho stáří (s takovou 2x zalomenou klikou, dnes už v sadách nebývá) a ráčna je už leta rozsypaná. Pak se mě ještě podařilo vlastníma rukama rozervat 17-ku ořech ale ty se daj bez problémů koupit náhradní.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“