Samovolne vypnuti motoru.

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Merlo

Re: Samovolne vypnuti motoru.

#16 Příspěvek od Merlo »

Je to vlastne moje prvni lod postsvena podle planku od zacatku. Měl jsem strach tam dát stejnosměrný motor aby se nehrál ale spálil se tak jsem zvolil střídavý a na tu 30 šroub to jede až moc nejradši bych jí tam nechal Ale vypadá tam dost divně tak maly šroub oproti velké lodi ta padesátka tomu sluší více. Přikládám foto a druhé foto je loď kterou jsem jen opravil a kterou jsem dostal a a ta mě nastartovala lodní modelářství Nicméně jaký motor by jste doporučili k tomu 50mm sroubu?
Přílohy
No name
No name
Naxos
Naxos
Naxos
Naxos
blesk
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od blesk »

Nějakou obězku velikosti cca 35-42 s kV pod 700 a 2S Li-Pol. Motor samozřejmě může být i menší, ale velký motor se nebude tak hrát a loď to uveze. Ideálně se dostat s otáčkami šroubu pod 4000.
Merlo

#18 Příspěvek od Merlo »

Mam jeste doma 600 stejnosmer a obostranny regulator. Dalo by se?
dudaj

#19 Příspěvek od dudaj »

Merlo píše:Mam jeste doma 600 stejnosmer a obostranny regulator. Dalo by se?

Bohatě by postačil. A zkusil bych laborovat i s dvěma články, pokud to umí regl.
Merlo

#20 Příspěvek od Merlo »

Mam obyc legr. Ai V2 LRP
automet

#21 Příspěvek od automet »

K pôvodnému dotazu:
- zle dimenzovaný pohon /akumulátor, regulátor, motor, vrtuľa/. Regulátor obmedzuje príkon motora pri vysokom poklese napätia.
Merlo

#22 Příspěvek od Merlo »

Vymena motoru za stejnosmerny oboustrany regl 3 clanek lipo lodni sroub prumer 50mm třílistý. Jede nadherne motor ani regl se nehrejou cca po 15 min. jizde. To co jsem tam dal viz.prvni prispevek bylo prehnany. Vsem dekuji za odpovedi a za rady
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“