Samovolne vypnuti motoru.
Re: Samovolne vypnuti motoru.
Je to vlastne moje prvni lod postsvena podle planku od zacatku. Měl jsem strach tam dát stejnosměrný motor aby se nehrál ale spálil se tak jsem zvolil střídavý a na tu 30 šroub to jede až moc nejradši bych jí tam nechal Ale vypadá tam dost divně tak maly šroub oproti velké lodi ta padesátka tomu sluší více. Přikládám foto a druhé foto je loď kterou jsem jen opravil a kterou jsem dostal a a ta mě nastartovala lodní modelářství Nicméně jaký motor by jste doporučili k tomu 50mm sroubu?
Nějakou obězku velikosti cca 35-42 s kV pod 700 a 2S Li-Pol. Motor samozřejmě může být i menší, ale velký motor se nebude tak hrát a loď to uveze. Ideálně se dostat s otáčkami šroubu pod 4000.
Mam jeste doma 600 stejnosmer a obostranny regulator. Dalo by se?
Merlo píše:Mam jeste doma 600 stejnosmer a obostranny regulator. Dalo by se?
Bohatě by postačil. A zkusil bych laborovat i s dvěma články, pokud to umí regl.
Mam obyc legr. Ai V2 LRP
K pôvodnému dotazu:
- zle dimenzovaný pohon /akumulátor, regulátor, motor, vrtuľa/. Regulátor obmedzuje príkon motora pri vysokom poklese napätia.
- zle dimenzovaný pohon /akumulátor, regulátor, motor, vrtuľa/. Regulátor obmedzuje príkon motora pri vysokom poklese napätia.
Vymena motoru za stejnosmerny oboustrany regl 3 clanek lipo lodni sroub prumer 50mm třílistý. Jede nadherne motor ani regl se nehrejou cca po 15 min. jizde. To co jsem tam dal viz.prvni prispevek bylo prehnany. Vsem dekuji za odpovedi a za rady