VTjr píše:Ale i ak, chlapci, mám pocit, že ste už všetci zabudli, že téma vlákna je MVVS Twin.Je sice pravda, že téma prižhavovania suvisí s tym Twinom, ale najprv sme riešili a zavrhovali to čo tu navrhoval Ivan Paris a postupne sme sa do tej vedľajšej témy ponorili tak hlboko, že by si to zaslúžili možno aj samostatne vlákno (ale takých už bolo
).
Ja sa takémuto "zblúdeniu" vlákna vôbec nebránim, pretože sa mnohokrát stalo, že aj nejaké (pre mňa) nezaujímavé vlákno (ako napríklad toto, lebo ma spaľováky nezaujímajú) "zvrhlo" na niečo úplne iné - zaujímavé a poučné.
Práve pri takýchto "prekáračkách" sa veci podrobne rozanalyzujú a ja osobne som sa vďaka nim mnoho naučil.
......................................................
Rozumiem Celeronovi. Tiež som zažil rôznych absolventov rôznych škôl, ktorých zvyknem označovať ako BIG TEORETIK. (Len tak naokraj: "nevytasím" tu aké a či vôbec nejaké semestre mám za sebou, lebo mi náramne vyhovuje, že (dúfam) nikto nevie kto som a čo som).
Ale .....
Igor (a samozrejme ani VTjr) medzi nich nepatrí (medzi tých BIG TEORETIKov). Igor je dobre podkutý teoreticky aj prakticky.
A to nie len v oblasti elektroniky (elektrotechniky), ale aj v oblasti aerodynamniky (ja osobne ho mám zaradeného ako "slovenský Lněnička").
Ja viem, práve ja by som tu nemal vyskakovať, ale radšej v kúte tíško šuchať nohami. Lebo je fakt, že Igora (a aj VTjr) som zopárkrát vytočil až do črevena. Ale to neznamená, že by som jeho vedomosti a skúsenosti podceňoval.
Za tie roky už mám Igora "prečítaného" a možno keby ho mal rovnako prečítaného aj Celeron, nebol by napísal to, čo napísal.
Ja som sa od Igora alebo vďaka vláknam, v ktorých sa Igor nejako "exponoval" veľa veľa veľa naučil.
Ale ako som už uviedol, chápem Celerona a dúfam, že Igor to neberie príliš osobne.