MVVS Twin

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Atto

Re: MVVS Twin

#121 Příspěvek od Atto »

VTjr píše:Ale i ak, chlapci, mám pocit, že ste už všetci zabudli, že téma vlákna je MVVS Twin. :P Je sice pravda, že téma prižhavovania suvisí s tym Twinom, ale najprv sme riešili a zavrhovali to čo tu navrhoval Ivan Paris a postupne sme sa do tej vedľajšej témy ponorili tak hlboko, že by si to zaslúžili možno aj samostatne vlákno (ale takých už bolo :) ).

Ja sa takémuto "zblúdeniu" vlákna vôbec nebránim, pretože sa mnohokrát stalo, že aj nejaké (pre mňa) nezaujímavé vlákno (ako napríklad toto, lebo ma spaľováky nezaujímajú) "zvrhlo" na niečo úplne iné - zaujímavé a poučné.

Práve pri takýchto "prekáračkách" sa veci podrobne rozanalyzujú a ja osobne som sa vďaka nim mnoho naučil.

......................................................

Rozumiem Celeronovi. Tiež som zažil rôznych absolventov rôznych škôl, ktorých zvyknem označovať ako BIG TEORETIK. (Len tak naokraj: "nevytasím" tu aké a či vôbec nejaké semestre mám za sebou, lebo mi náramne vyhovuje, že (dúfam) nikto nevie kto som a čo som).

Ale .....
Igor (a samozrejme ani VTjr) medzi nich nepatrí (medzi tých BIG TEORETIKov). Igor je dobre podkutý teoreticky aj prakticky.
A to nie len v oblasti elektroniky (elektrotechniky), ale aj v oblasti aerodynamniky (ja osobne ho mám zaradeného ako "slovenský Lněnička").

Ja viem, práve ja by som tu nemal vyskakovať, ale radšej v kúte tíško šuchať nohami. Lebo je fakt, že Igora (a aj VTjr) som zopárkrát vytočil až do črevena. Ale to neznamená, že by som jeho vedomosti a skúsenosti podceňoval.

Za tie roky už mám Igora "prečítaného" a možno keby ho mal rovnako prečítaného aj Celeron, nebol by napísal to, čo napísal.
Ja som sa od Igora alebo vďaka vláknam, v ktorých sa Igor nejako "exponoval" veľa veľa veľa naučil.

Ale ako som už uviedol, chápem Celerona a dúfam, že Igor to neberie príliš osobne.
StrycAlois

#122 Příspěvek od StrycAlois »

Atto píše:Igora (a aj VTjr) som zopárkrát vytočil až do črevena.

A proč to tedy děláš?
Atto

#123 Příspěvek od Atto »

Pretože z Igora "vypadávajú" najcennejšie odborné informácie keď je vytočený.

Čoby parafráza na známy český film, niečo ako: "Jen ho nechte ať se zlobí!"
VTjr

#124 Příspěvek od VTjr »

:lol: :lol: :lol:
No ale týmto si to pokašlal. :oops: Teraz, keď si prezradil svoju fintu, tak už Igora nenachytáš na žiadnu návnadu a nič už z neho nevyrazíš. :P
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
igorb

#125 Příspěvek od igorb »

mozem sa na to aj vyprdnut ... a uz som to aj par krat urobil :mrgreen:

yo a s Lnenickom by som sa zrovna neporovnaval, bol to 1/ profesional cely zivot makajuci v odbore 2/ modelar cely zivot tlaciaci modelarske vedomosti dopredu 3/ okrem osvety ma funkcne vysledky
VTjr

#126 Příspěvek od VTjr »

igorb píše:mozem sa na to aj vyprdnut ...

Ale Igor, to by bola škoda. :roll:
:wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Atto

#127 Příspěvek od Atto »

Nemyslím, že by sa Igor na niečo technicky zaujímavé dokázal vyprdnúť.

.........................................................................................

Igor má 3 stupne vytočenia:
1. - Pošle dotyčného doštudovať si danú problematiku.
Táto fáza je nanič, z Igora nič cenného nevymámiš, pretože nič nevysvetľuje.
Musíš pokračovať ďalej a roztáčať a roztáčať.

2. - Igor pretočí oči a zvolá bóóóže.
Už je to lepšie, ale ak nie si úplný začiatočník, tak nič nové sa nedozvieš, lebo vtedy Igor dáva len zjednodušené "light" vysvetlenia a vôbec nejde do hĺbky.

3. - Igor sa (konečne) poriadne vytočí. Protivníkom vracia ich argumentačné útoky.
Toto je tá správna fáza, toto je náš kýžený cieľ.
Igor vysvetľuje dopodrobna, vrátane matematických vzorcov.
Ak je vrcholne vytočený, vkladá obrázky a grafy. A najťažší stav je, keď dá odkaz na video.

..................................................................................................

Poznámka:
Igor, dúfam že to berieš s nadsázkou. Lebo tak som to ja myslel. Veď sa blíži Silvester :wink: .
Miro_V

#128 Příspěvek od Miro_V »

:lol: :lol: :lol:
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“