Plán na balzové RC házedlo
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Sorr, nějak jsem zapomněl odpovědět - trochu víc starostí naráz a to se to zapomíná...
Nevím jestli mají odlehčovací díry smysl, každopádně křídlo potažené pořádně prolakovaným papírem má asi 100g, přijímačovky používám velikosti AAA, v "kleci" omotané buď bublinkovou fólií nebo mirelonem (nebo jak se tomu nadává), což má celkem tři funkce: baterky jsou chráněné proti nárazům, drží je to pohromadě v "kleci" (nemůže jedna vyskočit a rozpojit obvod) a brání to posunutí dozadu (mám je úplně vepředu, hned za malým bločkem z EPP skrývajícím kousek olova).
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Na svah ho asi budeš muset slušně zatížit, na pořádný svah klidně až na půl kila. A dávej pozor na výškovku, je dost malá, takže musíš začít reagovat trochu dřív, krizovkám radši předcházet než je řešit. Jinak je to úžasně pohodový model - jak sám píšeš, vůbec to neleze dolů. Jenom to neleze ani moc dopředuBrabouk píše:Čus woro, tak mám toho stylusa hotovýho. Včera sem to byl zkusit zalítat a v pohodě. Lítá to super. Letovou váhu mám 220g. Klesavost to má takřka nulovouNeska s tím du k nám na svah, jestli bude správně foukat.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
mne to praveze liezlo kedysi dopredu
ale priamo umerne dole
ale nie lietalo mi to pekne, ale na svah to bolo
... len ho to nezazilo
Naposledy upravil(a) helbo dne ned 14.09.2008 10:13, celkem upraveno 1 x.
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
-
blacksmith
- Kontaktovat uživatele:
Fox píše:Tak sem postavil a včera zalétal toho kolibříka - křído mám z vytmeleného EPP ale je to dost těžké - chce to konstrukční křídlo. nicméně letí to a jsem s tím spokojený - akorát pokud nechcete aby byl trup křivý tak je třeba bočnice udělat ze stejně tvrdá balsy. jinak se ohne nakřivo.
Ahoj, můj čeká na osazení RC a zálet. Kolik ti vyšla letová hmotnost?
PS: Problém s ohýbáním z nestejnorodé balzy jsem vyřešil sklížením ze dvou vrstev na šabloně.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=129
myslíte že by kolibříka utáhl raketový motorek ?
- bobmaximus
- bobmaximus