našli sa dvaja kkti ktori sa začali hádať o to, či je lepšie jablko alebo hruška.
Nakoniec prišli na to, že sa to nedá dokopy vôbec zrovnávať
ps: prepáčte ale akosi niesom vo svojej koži
robotmz píše:a ja mám zase jeden príklad, ktorý sa nestal![]()
![]()
![]()
našli sa dvaja kkti ktori sa začali hádať o to, či je lepšie jablko alebo hruška.
Nakoniec prišli na to, ž......D
blacklight píše:A pro mě je člověk co koupí EPP opravdu něco míň než člověk co navrhne letadlo z balzy ,nakteslí plány ,postaví ho a rozlétá.Ale něco míň jen po modelářské stránce.
Nic nemám ani proti tomu člověku co má EPP ,ale nesmí machrovat a dělat tu chytrého.
Je celkem dost lidí co létá EPPáka a přitom tady bude radit jak seřídit benzína a rozumovat o proudění vzduchu
robotmz píše:čop, prosím ťa nechaj ho tak.
On je 19-ročný frajer, ktorý má svojho termického špeciála vlastnoručne postaveného a doma má ďalších 30 modelov, podotýkam iba balzových, pretože EPP on neuznáva. Pritom si pustí nejakú tvrdšiu muziku, nagéluje si vlasy a ide polietať na letisko, kde sa ho všetci boja, pretože on je KING![]()
robotmz píše:Zober si prosím ťa už ten bagr na pískoviště a choď stavať tie kyblíky, určite ti to ide najlepšie![]()
a čoho koštrukcia sa tu rieši? žeby tých umelohmotných kyblíkov??
robotmz píše:už toľko nenadávaj, lebo potom vypadáš ako nejaký dement))))))))))))
už končím lebo musím pracovať, tak sa maj a nie že rozbiješ svojho balzového špeciála![]()
qak píše:No spis by bylo vhodne rict ze blbec by nemel delat chytryho..... Takhle formulovany mi to pripomina starou hlasku "Nejsem rasista ale čeek má bejt bílej"