Pro Semira

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
robotmz

#31 Příspěvek od robotmz »

a ja mám zase jeden príklad, ktorý sa nestal 8O 8O :D

našli sa dvaja kkti ktori sa začali hádať o to, či je lepšie jablko alebo hruška.
Nakoniec prišli na to, že sa to nedá dokopy vôbec zrovnávať :D :D :D :D :D :D :D

ps: prepáčte ale akosi niesom vo svojej koži :D
blacklight

#32 Příspěvek od blacklight »

robotmz píše:a ja mám zase jeden príklad, ktorý sa nestal 8O 8O :D

našli sa dvaja kkti ktori sa začali hádať o to, či je lepšie jablko alebo hruška.
Nakoniec prišli na to, ž......D

Ty jsi fakt dement ,to není možné :D :D :D
Ty ses tu přišel fakt jen hádat , naprosto omezený člověk, jestli je toto všechno co zmůžeš tak tě celkem lituju.
Vím že být debilem je pro tebe v dnešní době celkem těžké ,ale prosímtě nepiš sem....
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
robotmz

#33 Příspěvek od robotmz »

prepáč, ale keď čítam tvoje litánie, tak sa tu idem zadusiť od smiechu či je možné, aby toto niekto iba napísal, nie to ešte vymyslel :D :D :D

díky, fakt som sa aspoň dnes zasmial, nedalo mi to nenapísať moju príhodu, ktorá sa nestala :lol: :lol: :lol:
Čop
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Čop »

blacklight píše:A pro mě je člověk co koupí EPP opravdu něco míň než člověk co navrhne letadlo z balzy ,nakteslí plány ,postaví ho a rozlétá.Ale něco míň jen po modelářské stránce.
Nic nemám ani proti tomu člověku co má EPP ,ale nesmí machrovat a dělat tu chytrého.
Je celkem dost lidí co létá EPPáka a přitom tady bude radit jak seřídit benzína a rozumovat o proudění vzduchu :D

Nesouhlasím. Já jsem letecký mechanik, z aerodynamiky, z motorů, z konstrukce letadel a z technologie jsem maturoval a troufám si říct že tomu rozumím o dost víc než většina "modelářů". Jen jsem nešikovný a nemám ambice lítat soutěžně F3A, nebo stavět mistrovské makety. Tak proč bych se cpal někam, o čem vím že je to nad moje síly? Já si chci večer zalítat a velmi vítám možnost koupit si Vipera od Potenských, za dvě hodiny ho slepit a jít na letiště. Mám i třímetrového větroně a samokřídlo a lítám si s tím tak jak mě to baví. Příklad si vezmi u motorkářů. Na srazu nikdo neřeší jestli máš vymazlenou ZX-12 nebo třicet let starou dvěpade. Prostě seš motorkář. Z principu mi hodně vadí nějaký škatulkování. To vždycky v historii skončilo průserem.
Spíš lítač než stavěč...
robotmz

#35 Příspěvek od robotmz »

čop, prosím ťa nechaj ho tak.
On je 19-ročný frajer, ktorý má svojho termického špeciála vlastnoručne postaveného a doma má ďalších 30 modelov, podotýkam iba balzových, pretože EPP on neuznáva. Pritom si pustí nejakú tvrdšiu muziku, nagéluje si vlasy a ide polietať na letisko, kde sa ho všetci boja, pretože on je KING 8O :D
blacklight

#36 Příspěvek od blacklight »

robotmz píše:čop, prosím ťa nechaj ho tak.
On je 19-ročný frajer, ktorý má svojho termického špeciála vlastnoručne postaveného a doma má ďalších 30 modelov, podotýkam iba balzových, pretože EPP on neuznáva. Pritom si pustí nejakú tvrdšiu muziku, nagéluje si vlasy a ide polietať na letisko, kde sa ho všetci boja, pretože on je KING 8O :D

To vůvec ,lidé z tadyma co mě znají ví že to je naprosto jinak.
robotmz: ty máš pravděpodobně v té hlavě nasrané , jednak jsem psal že mám taky EPPáka ,takže neumíš číst. Celou myšlenku od začátku po sem jsi nepochopil ,tipuju tě tak na IQ 80 ,kolik roků nevím ,ale člověk nad 15 by nic takového nenapsal ( to by byl chytřejší) takže 14 let ,odpor k světu, cokoliv co kdo napíše je špatně.... rýpe do lidí protože napsat něco k tématu je nadlidský výkon atd. Pokud tě můžu o něco poprosti , jdi na smetiště ,tam piš blbosti a neotravuj v normální diskuzi o vývoji modelařiny a konstrukcích.

Sám o tom víš hovno , máš doma RCseta a jen tu prudíš. Aby ostatní pochopili -nemám nic proti RCsetům a jejich pilotům , ale kolega idiot je přesně ten který tady nemá co dělat.
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od G0tik »

OMG sa teraz poserte seci ze niekto si len modely kupuje niekto stavia, bolo to stale len o zabave, a tak ho nebudeme nutit aby si staval modely inac ho "vyclenime".

ste jak male deti, niekomu nevyhovuje balzovy model z toho dovodu ze nelieta casto a na balzovy nema cas, pretoze sa o nho musi starat, z toho dovodu mu viac vyhovuje epp.

stale to bolo len o zabave a vy tu teraz z toho robite smetisko...
robotmz

#38 Příspěvek od robotmz »

Zober si prosím ťa už ten bagr na pískoviště a choď stavať tie kyblíky, určite ti to ide najlepšie :twisted:

a čoho koštrukcia sa tu rieši? žeby tých umelohmotných kyblíkov??
blacklight

#39 Příspěvek od blacklight »

robotmz píše:Zober si prosím ťa už ten bagr na pískoviště a choď stavať tie kyblíky, určite ti to ide najlepšie :twisted:

a čoho koštrukcia sa tu rieši? žeby tých umelohmotných kyblíkov??

Tobě jde nejlépe nadávat a urážet tak se seber a jdi nadávat třeba z okna :D

Kyblíky je metafora (přirovnání = prirovnanie) ,ty máš asi fakt nižší IQ ,protože ty nemumíš číst ,nechápeš , ty prostě nevíš :D

Kdyžtak si ty příspěvky nech někým přeložit jestli tvůj omezený mozek nezvládá CZ. Nebo budeš muset navštěvovat Slovenské diskuze.

Je zvláštní že všichni ostatní ze Slovenska to dokáží přečíst a navíc někteří z nich jsou super lidi co jsem je potkal na akcích.

Ty budeš nějaká anomálie :D:D:D
robotmz

#40 Příspěvek od robotmz »

už toľko nenadávaj, lebo potom vypadáš ako nejaký dement :-)))))))))))))

už končím lebo musím pracovať, tak sa maj a nie že rozbiješ svojho balzového špeciála :P :P
blacklight

#41 Příspěvek od blacklight »

robotmz píše:už toľko nenadávaj, lebo potom vypadáš ako nejaký dement :-)))))))))))))

už končím lebo musím pracovať, tak sa maj a nie že rozbiješ svojho balzového špeciála :P :P

Rozdíl je vypadat a být , já podle tebe možná vypadám...
Zato ty jsi právoplatný dement :D:D:D

Sorry , nemůžu to nenapsat - v souvislosti s tvým jednáním ,vystupováním ,a myšlenkovými postupy mě napadá jen toho : Mrdka z opice :D:D:D
sorry ale prostě mi to nedalo , kdyžtak ať to admin smaže
kofejn
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od kofejn »

Ale no tak, jste jak malí kluci!
Já jsem taky spíše příznivcem klasické stavby, ale modely s obalových hmot mají taky něco do sebe, sám má dva doma. Další sekce na fóru je asi zbytečná, kdo má o stavbu zajem a vznese dotaz, tak s prázdnou neodejde a někdo mu poradí.
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Blacklight: Jezis, tady to zase jede! 8)

No ale k veci. Kulickova letadla obecne proste litaj a vypadaj hur nez balza a ta zase hur nez kompozit. To, ze nekdo machruje ze ho ma velkyho (kyblicka) je jeho vec. Pokud ma nekdo potrebu valit machry na ostatni piloty na letisti, tak ma asi nejakej dusevni problem.

Mozna s tim udela dojem na nejakeho zacatecnika, ktery nevi, ktera bije, ale ostatni se musi dobre bavit. Ty jsi nekdy takovy pripad zazil (krome prihody "Zelda a Ja" ?)
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od jenikKL »

Ahoj,
precetl sem prvni a posledni stranku diskuze a stacilo.
Mam houbu a Trexe. Takze si mam najit jine forum ?
BTW: na helimanii je uplne mrtvo. Tady se clovek dovi vice o heli.
A jestli chcete na houbu jine vlakno, tak proc ne. Uz ted se v tom neorientuju. Stranka vlaken je dlouha. Ctu a reaguji jen ne neco.
A ke kyblickum. Vubec vam nerozumim. Dle vaseho nazoru se vam musi ukrutne smat pilot dopravniho/cestovniho letadla. Treba jako je Boing 800.
Protoze pro ne sou asi vsechny ty veci co delate jen letajici trisky.
Myslim si, ze se tu resili hlouposti. Nemuzete preci srovnavat modelare podle toho co delaji, dyk je kazdy v jine socialni vrstve (asi blbej vyraz). Kazdej si proste nemuze dovolit vyrobit letadlo s balzy. Nekdo to neumi, nekdo na to nema cas, nekdo na to nema penize. Nekdo zase ano.
Tod vse. Snad sem neodbocil od tematu. A k machrovani na letisti. Radsi se uklidim nekam na pole aby me nikdo nevidel. :)
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
lubo1
Kontaktovat uživatele:

Re: paja

#45 Příspěvek od lubo1 »

qak píše:No spis by bylo vhodne rict ze blbec by nemel delat chytryho..... Takhle formulovany mi to pripomina starou hlasku "Nejsem rasista ale čeek má bejt bílej"

Asi tak neako. Ak chceniekdo riešiť elektropohon - je jedno či má EPP, alebo kompozit - napíše to do skcie Elektropohon. Ak si pozriem sekciu začiatočník, je jasné, že to bude prevážne o guličkoletoch. Prečo EPPákov vykazovať niekam inam.
Či niekto machruje na letisku - je mi totálne jedno - nech sa predvedie vo vzduchu - ak je dobrý - zatlieskam mu, aj keby mal hnusný otrepaný model.
Najlepší model je ten, ktorý majiteľovi prináša radosť a uspokojenie a je jedno ako vypadá.
Stretol som mladíka na letisku, mal neakého otrepaného polepeného akrobata - trčali mu tiahla spod krídel, po kope to držala lepiaca páska... vytiahol z tašky starého Hitec Focusa, tak som sa pousmial a čakal, čo z toho vzíde, ale keď s tým začal akrobatiť, tak mi spadla čeľusť a v duchu som mu závidel....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“