dub píše:Ahoj Rosťo, paráda. S tím Opale mě to mrzí. Mám od nich dost věcí a vše v pohodě. Tak to už se těším na duben. Jinak jistota je od firmy Para Aviation RC, ale nechají si za to řádně zaplatit . U této firmy jsou panáci ,krosny luxus, ale i cenově. Svoje padáky zatím nenabízí , jen od Hackera. O něco levněji vychází firma Cefics , tam jsou podle mě padáky zatím bezkonkurenční , ale také tomu odpovídá i cena. Krosny a panáci o chlup horší .
Tak ať se daří
Já myslím, že by to všude dopadlo podobně. Nemáš to ode mne, neznám, neotravuj...
Já chci dát k psychohammeru krosnu od Opale a potřeboval jsem k tomu nějaké údaje. K psychohammeru jsem žádný návod nedostal a ani nenašel. Tak jsem napsal do Ceficsu jak moc se má tahat za šňůry aby to fungovalo. Joachim odpověděl prakticky obratem, nicméně stylem zeptej se co chceš a já ti odpovím co chci já. Zkrátka nedodal jediný konkrétní údaj a odpověděl jednou větou stylem "udělej to jak to je a bude to fungovat". Tím samozřejmě myslel jeho krosnu. Z duchu odpovědi mi bylo celkem jasné, že opakovat dotaz na rozsah řidiček abych ho mohl nastavit na cizí krosně nemá smysl. Evidentně by to dopadlo jako zmiňovaný dotaz na Opale.
Tak jsem si to nechal změřit od tebe.