Samovolné odhlašování z fóra
Samovolné odhlašování z fóra
Ahoj, nevím, co se změnilo, ale v poslední době dochází při procházení fóra k častému odhlašování. Dělá mi to jak tablet, tak telefon. Používám prohlížeč Chrome.
Re: Samovolné odhlašování z fóra
Iphon mi to dělá už hodně dlouho--Rok, dva?
stihnu napsat tak max jednu, dvě věty, jinak jakmile dám delší text odeslat, přesměruje mě to na přihlášení a napsaný příspěvek je fuč.Pokud použiji ten iphon pouze jako hotspot a jsem přez něj přihlášený na jiném mobilu, nebo tabletu tak je to bez problému.
stihnu napsat tak max jednu, dvě věty, jinak jakmile dám delší text odeslat, přesměruje mě to na přihlášení a napsaný příspěvek je fuč.Pokud použiji ten iphon pouze jako hotspot a jsem přez něj přihlášený na jiném mobilu, nebo tabletu tak je to bez problému.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
fireball píše:Ahoj, nevím, co se změnilo, ale v poslední době dochází při procházení fóra k častému odhlašování. Dělá mi to jak tablet, tak telefon. Používám prohlížeč Chrome.
V poslední době se na fóru v tomto ohledu nic nezměnilo. Mrkni se zda jsou plná práva na vytváření cookies.
Mě to dělal starý tablet s OS Mozzila Firefox. Koupil jsem nedávno nový(kvůli něčemu jinému) a ten už to nedělá. Naštěstí
Na rozdíl od samovolného odhlašování mi občas vyskakuje Mnoho přihlášení Nebo různé výpadky internetu. Vychytralost dnešních aplikací nemá meze. Možná je někde skryto nastavení: Po přihlášení delším než se odhlásit. To bývá častý způsob spojený s nečinností jako důsledek nepozornosti při odhlašování. Zavírám více oken a omylem zavřu i některé kde jsem přihlášen a to bez toho, že bych se odhlásil. Pokud nejsou změny na RCMania neznamená to, že nějaké nejsou na mém PC. Jde jen o to, jak se jich dá dopátrat.
@fireball U mne Chrome pod Win10 šlape bez problémů.
@fireball U mne Chrome pod Win10 šlape bez problémů.
Na notebooku taky není problém, jen s Androidíma zařízeníma... Ale nedělalo to.
Ano, nedělalo to. Teď jsem třeba napsal příspěvek (s dopsaným dodatkem) a při přepnutí na hlavní stránku se to samovolně odhlásilo (Android na tabletu).
Hitec Aurora 9X
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze bude problem s vyprsenym https..
V IT jsem pouze spotřebitel, ale teď jsem se přihlásil, naběhla úvodní stránka. Chtěl jsem se podívat do soukromé části klubu RC Mánie a BUM! Přihlaš se (znovu)! Spadlo to během pár vteřin od přihlášení a prakticky nikde jsem nebyl.
Hitec Aurora 9X
Tak v poslední době změna, k odhlášení dojde vždy, když se objeví reklamní okno a já ho odkliknu, že mne nezajímá... Jinak to celkem drží. Jen na Androidu, PC bez problémů.
Od pondělního rána 19. 02. 2024 se začala projevovat velmi zpomalená práce stránek fóra.