Samovolné odhlašování z fóra

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
fireball

Samovolné odhlašování z fóra

#1 Příspěvek od fireball »

Ahoj, nevím, co se změnilo, ale v poslední době dochází při procházení fóra k častému odhlašování. Dělá mi to jak tablet, tak telefon. Používám prohlížeč Chrome.
pepin

Re: Samovolné odhlašování z fóra

#2 Příspěvek od pepin »

Iphon mi to dělá už hodně dlouho--Rok, dva?

stihnu napsat tak max jednu, dvě věty, jinak jakmile dám delší text odeslat, přesměruje mě to na přihlášení a napsaný příspěvek je fuč.Pokud použiji ten iphon pouze jako hotspot a jsem přez něj přihlášený na jiném mobilu, nebo tabletu tak je to bez problému.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TomasC »

fireball píše:Ahoj, nevím, co se změnilo, ale v poslední době dochází při procházení fóra k častému odhlašování. Dělá mi to jak tablet, tak telefon. Používám prohlížeč Chrome.

V poslední době se na fóru v tomto ohledu nic nezměnilo. Mrkni se zda jsou plná práva na vytváření cookies.
varok

#4 Příspěvek od varok »

Mě to dělal starý tablet s OS Mozzila Firefox. Koupil jsem nedávno nový(kvůli něčemu jinému) a ten už to nedělá. Naštěstí
guchar

#5 Příspěvek od guchar »

Na rozdíl od samovolného odhlašování mi občas vyskakuje Mnoho přihlášení Nebo různé výpadky internetu. Vychytralost dnešních aplikací nemá meze. Možná je někde skryto nastavení: Po přihlášení delším než se odhlásit. To bývá častý způsob spojený s nečinností jako důsledek nepozornosti při odhlašování. Zavírám více oken a omylem zavřu i některé kde jsem přihlášen a to bez toho, že bych se odhlásil. Pokud nejsou změny na RCMania neznamená to, že nějaké nejsou na mém PC. Jde jen o to, jak se jich dá dopátrat.
@fireball U mne Chrome pod Win10 šlape bez problémů.
fireball

#6 Příspěvek od fireball »

Na notebooku taky není problém, jen s Androidíma zařízeníma... Ale nedělalo to.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DAF »

Ano, nedělalo to. Teď jsem třeba napsal příspěvek (s dopsaným dodatkem) a při přepnutí na hlavní stránku se to samovolně odhlásilo (Android na tabletu).
Hitec Aurora 9X
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kuba78 »

Myslim ze bude problem s vyprsenym https..
DAF
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DAF »

V IT jsem pouze spotřebitel, ale teď jsem se přihlásil, naběhla úvodní stránka. Chtěl jsem se podívat do soukromé části klubu RC Mánie a BUM! Přihlaš se (znovu)! Spadlo to během pár vteřin od přihlášení a prakticky nikde jsem nebyl.
Hitec Aurora 9X
fireball

#10 Příspěvek od fireball »

Tak v poslední době změna, k odhlášení dojde vždy, když se objeví reklamní okno a já ho odkliknu, že mne nezajímá... Jinak to celkem drží. Jen na Androidu, PC bez problémů.
guchar

#11 Příspěvek od guchar »

Od pondělního rána 19. 02. 2024 se začala projevovat velmi zpomalená práce stránek fóra.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“