ja kdyz sem byl poprvy spalovakovat (poloakrobat na 8,5) tak sem byl na louce uplne sam a taky to slo, startiuju rukou (startery nemam rad) mam normalni zhavitko a kozenej prst s balzou. staronovej shigeo ogawa mi chytnul tak do minuty tak sem seridil volnobeh nakotlil se mu plnej seridil nejvyssi otacky a letel bylo to mnohem lepsi nez mi vykladali zaprisahli elektrikari
Nic na tom není.
Pokud máš nový motor, tak ho zaběhni podle přiložené dokumentace. Již při záběhu se seznámíš se startováním a seřizováním
Ovšem nedej na rady, že seřídíš max. otáčky a jdeš do vzduchu. Je třeba nastavit max. otáčky, ale pak poněkud povolit hl. jehlu aby se motor obohatil a dostal se do taroku (lehce nepravidelný chod). ono vlivem změny tlaku vzduchu (dejme tomu ve 100 metrech) se ti motor ochudí a pokud by byl již nazemi ochuzený, tak ve vzduchu by ti začal chcípat.
A taky si při záběhu změř, jak dlouho ti běží na plnou nádrž a až budeš lítat, tak si ten čas hlídej ať nemusíš zbytečně nouzově přistávat bez motoru - to na pohodě a klidu zrovna 2x nepřidá.
Hodně štěstí!
Mav
Beztak že Já když jsem zkoušel letět s motorem nazemi nastaveným na max. otáčky, tak mi začal chcípat už v 15ti metrech. Nízký průlety Ok, ale jakmile jsem to chtěl vytáhnout nad těch zmiňovaných 15m tak ani h...o. Ochudil se natolik, že zvedl otáčky a konec
ja nevim me to cely pripada jako blbost, to povoleni je kvuli necemu jinymu a nekde tady na foru sem videl ze ma nekdo podobnej nazor... kdyby na chod motoru melo vliv kazdejch 100 m tak by tam muselo bejt naky automaticky serizovadlo protoze treba kdyz mas neco vetsiho tak se vyska pohybuje (ku zemi) klidne 300m a nekdy i vic takze by v tech 300 metrech ten motor mel bejt totalne na suchu coz neni, takze todle tvrzeni se mi zda trochu pritazeny za vlasy
Tak malý výškový rozdíl na to nemá vliv, je to prostě tím, že když model nabere rychlost,motor zvýší otáčky a proto se směs na zemi nastavuje bohatší. Ovšem nikoli do "taroku" !!!!!!!!!