pro Jkolinu + hlasovani kdo ma houbu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

můj postoj k EPP

mám alespoň jedno EPP letadlo
103
94%
něco tak hnusného jako EPP mi nesmí do baráku
5
5%
nikdy jsem zkratku EPP neslyšel
1
1%

Celkem hlasů: 109

Zpráva
Autor
kroxigor

#31 Příspěvek od kroxigor »

jkolina píše:Toho větroně z EPP bohužel nezkusím nikdy. Je mi to proti mysli.

Jak potom můžete tvrdit, že z EPP nejde udělat pořádný větroň. Zkuste se podívat co to je za éro Cularis (potažmo další éra od Multiplexu) a pak něco tvrďte. Prostě váš názor EPP = nelze mít pořádný větroň/éro je zcela zcestný technologie je už trochu někde jinde. Vy to prostě odmítáte.
Jak by řekl klasik:
"Můžete proti tomu protestovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak vše co proti tomu můžete dělat!"
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Mirek12 »

EPP mrsknu do auta a frčím 8)
kottel
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od kottel »

Souhlasím uplně s DD a kroxigorem-ty letadla z EPP musej mit taky nakou aerodynamiku sice se sylným pohonem se to dá trochu zanedbat ale to sou taky v tom případě letadla (lítá to a má to VOP SOP křydýlka atd. :wink: ) a potom zase sou ty "aerodynamický" od Multiplexu,Robbe atd. a myslím že by ses (tykám vám :wink: :lol: ) měl podívat do nějakého modelářství a nechat si ukázat nějakýho toho "Multiplexe" ty sou totiž fakt jiná liga na tom se nedá nic kritizovat to tak prostě je...jo a jen tak vedle s tou čínou : já také mám raději kvalitu a propočítávaám to v modelářství protože tam mám experta :wink: a já též nejsem žádný snob prostě si na to našetřim nebo "občas" vyberu z konta (to protože já sem ta mladá generace bez příjmů...nebo z brigád ale to až příští rok :) ) možná také nemám čínu protože nenám paypal :lol: (že bys to taky neměl??? :lol: ) ale zase s tou čínou se člověk může občas pořádne vyřádit(např.:Toro 900...)

Fazit:Založil bych tady pro pána sekci Oldtimer :lol: to by bylo řešení ne???
AR1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od AR1 »

Prosím tě, člověk se občas přepíše, překlepne atd, sám píšu nespisovně a mluvím sprostě, ale číst po tobě sylným pohonem nebo křydýlka tak mám pocit debaty s vietnamcem na tržišti a přestávám se orientovat v tom, co je to za slova.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
kottel
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kottel »

No jéžiš měl sem prázdníny ne...to se snad pochopí... :lol:
zdekar

#36 Příspěvek od zdekar »

Jsem začínající houbař... Zatím jediné funkční letadlo mám RTF z EPS, ale začínám stavět letadla a EPP je na to skvělej materiál. Hlavně na experimenty, nemusím se tak bát že to rozštípu jako balzu a podobné materiály. Z EPP stavím samokřídlo, hydroplán a akrobata :) Později možná i nějakého větroně :) . Zajímavý by mohl být i EPP vrtulník... ale to už trochu rejpu do anti-epp pilotů :) .
Zkrátka a jednoduše ať si to každý staví z čeho chce... ať už z papíru, epp nebo plechu... hlavně když mu to bude dělat radost a o to snad u modelaření jde především, ne?
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vosy »

AR1 píše:Prosím tě, člověk se občas přepíše, překlepne atd, sám píšu nespisovně a mluvím sprostě, ale číst po tobě sylným pohonem nebo křydýlka tak mám pocit debaty s vietnamcem na tržišti a přestávám se orientovat v tom, co je to za slova.

"vietnamec na tržišti" mne docela pobavil :lol:

Btw. dnes v podvečer k nám na Točnou dorazil nějaký vietnamec nebo číňan (těžko poznat). Vyjel z lesa z Modřan a ptal se (anglicky) na letiště. Byl oblečen sportovně, žádné kufry ani nic podobného. Po krátké diskusi jsme se dozvěděli, že chce na "velký letiště s velkýma letadlama". Po ujištění, že chce opravdu na mezinárodní letiště jsme jej za pomocí jeho vlastní GPS a kolegy, co jel na Barrandov, poslali na Ruzyni.
Jen by mne zajímalo, kterej dobrák ho někde v Bráníku nebo Modřanech nasměroval "do lesa".
Nebo, že by si to špatně naťukal na GPSce?
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
martin_b
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od martin_b »

jkolina píše:...To ostatní, co lítá venku , je jen náhražka. Bez adrenalinu(rozbiju a slepím), o letových vlastnostech snad psát nemusím...

Zdravim vsechny na tomto foru. Mam moc rad era, vyrustal jsem u letiste, ale nemam moc sikovne ruce, proto nestavim(zatim). Letat se teprve ucim (pul roku, je mi 31let) a pral bych p.Kolinovi videt, jak se mi tresou ruce, kdyz se dostanu pri letani se svymi polystyrenovymi milacky do (pro mne) nestandardni situace - obcas zvladnu obcas ne... pak lepim jak to jde - proste pro mne dokonaly adrenalin :-)

Bohuzel se obavam, ze v tomto tematu zalozenem kolegou balamelem jiz nejde o to, zda EPP ano ci ne. Jde zrejme, dle meho skromneho nazoru, o to, ze temer kdykoli narazim na prispevek p.Koliny, citim z nej jakysi podivny podton, ne-li primo aroganci. Ano, nekolikrat jsem si jiz rekl, ze jsem rad, ze tohoto pana neznam osobne. Spousta lidi z tohoto fora mi jiz hodne pomohla a vazim si jich, jsem moc rad, ze i diky RC manii jsem se dostal k RC modelum a ja si treba jednou postavim svuj vysneny celobalsovy Zlin XIII.

Mozna se mnou nikdo nesouhlasite, ale je to muj nazor a jsem rad, ze ho zde v tomto tematu mohu vyjadrit.

Letu zdar, Martin

P.S.: citat Vzduchoplavce:
To, ze ti tu nekteri vykaji, podle me neni proto, ze jsi starsi...
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od TomasC »

jkolina píše:Administrátora jsem oslovil minimálně dvakrát. Možná blbě , přímo na fóru, ale oslovil.

Ahoj,
můžeš nahodit odkaz co tě trápí nejvíce.
Rád se na to podívám.

K tématu EPP:
Osobně mám teď 3 oblíbená letadla:
Leviosa F3A http://members.liwest.at/pertlwieser/leviosa.html
New Sting http://www.f3x.cz/images_my/products/New_Sting.gif
Flash http://www.rc-factory.cz/inshop/scripts ... 16&level=7

Většinou v autě na letiště vozím vše a dle nálady létám. Leviosa vede, následovaná Flashem a na konci Sting. Je mi jedno jak a z čeho je letadlo. Model beru spíše jen jako prostředek. Rád létám.
TomasC
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Vladan »

TomasC píše:......... Je mi jedno jak a z čeho je letadlo. Model beru spíše jen jako prostředek. Rád létám.
TomasC

Tome, pod tohleto se lze jen podepsat.... Krátké, výstižné... :o :wink:
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“