Do teďka jsem používal Taranis E a moc nám to nešlo.
Jako model jsem tam dostal a s nějakým návodem i napipal, ale ufff
Ale jake jsou jiné možnosti?
Musim se naučit
To otx mi taky přijde pořád šileny, ruzný šipčičky, malý display.jyrry píše: pon 31.03.2025 11:48 Neee, to jsem myslel na to nekonečný vlákno, však jsem nahlížel a podle něj bych se tomu OTX vyhnul
P.S. Učili mě Fortran, pak sám jsem provozoval "strojařsky" Basic, v posledí době ujíždím na Arduinu![]()
Ellet tu reakci moc zjednodušil.HLA píše: pon 31.03.2025 17:33 Zkoušeli jste se už zeptat umělé inteligence? Toto je odpověď na:
Nastavení samokřídla v EdgeTX
Vytvoření nového modelu
Otevři Model Select a vytvoř nový model.
ale stylem---JAK PŘISTÁT S LETADLEM?----OPATRNĚ ABY SE NEROZBILO.
To jsem ani nezkoumal (jsou tam i hezký myšlenky). Rád bych ale věděl jak to osvětlí problematiku tomu, kdo se ptá proto, že o tom nic neví. Možná bude nadšenej, že se to povedlo, ale ... to ani nedopíšu, bylo by to dlouhý, jen snad, že cestu k "vědění" si představuju jinak (jednoduše, jasně, v návaznostech...)
Šipky zná možná z hospody, nebudu ti to rozmlouvat, podle mého ale Jirry nemá absolutní šanci aby Open, nebo edge zvládnul, na to nemá kouleellet píše: pon 31.03.2025 19:20
Pepine, moje nabídka na hodinové "školení" byla pro jyrryho protože vím, že má znalosti s programovacích jazyků. To je velká přednost na který se snadno staví. (Na př. šipky co tě děsí on zná.)
Můj je ten, že kdyby míň žvanil okolo, tak se to nechá, ale takhle to nedávám
Ty rimrovo videa určitě mraky lidem moc pomohli, ale si myslím, že konstrukčního videa je tam z té hodiny tak 15 minut max a mraky lidí právě ten zbylý 45 minutový balast umlátí a přeskakovat moc nejde--něco zase přeskočíš.jyrry píše: pon 31.03.2025 20:40 Můj je ten, že kdyby míň žvanil okolo, tak se to nechá, ale takhle to nedávám![]()