prikrylm píše: čtv 15.05.2025 10:52
Njn. Ten druhý. Je tam 1,6 m², takže kolem 2,5m (natažený) to tak nějak vyjde, co?
Tak teď se cítím trochu jak Horst Fuchs, jak jsem to vychválil. Jsem to vyprodal a na rozdíl od Horsta jsem ani nemusel demonstrovat,
že se na tom s použitím letlampy dají upéct i vajíčka.
Ano, můj odhad je tak 2.2 - 2.6 m rozpětí, nikde to nepíše, takhle nějak to bude, ale já si počkám až to přijde, než budu cokoliv řešit dál.
Pokud nám přijde to co má přijít, tak to bude fajn křídlo. Super vhodné do začátků - jak to startuje vidíš na videu.
Za tuhle cenu nemáš šanci nic srovnatelného od větší firmy sehnat. A nenavrhl a neušil to žádný neznalý Číňan, ale nadšenec,
který létá i na velkých a ví jak to má fungovat. A prostě to taky funguje.
Já to pořídil tak nějak pocitově, prostě mě zaujalo, jak se to chová po vypnutí motoru. Cítím tam jistý potenciál,
že by z toho mohl být krásný a skladný lehouš, citlivý na termické bubliny, 1.4 - 2 kg. Takový šikovný "čichač" vzduchu,
který si dám i do batůžku vedle svačiny během "výletu na Kokořín". Prostě mít ještě něco takhle menšího a šikovného..
Navíc mi to připomíná takové ty ultralehké single-skin speciály pro ty ultra blázny, co si s křídlem na zádech ráno vyběhnou na Mont Blanc a pokud
zrovna nedostanou infarkt, tak si to na tom šnuptychlu dají i dolů. K tomu nějakou šikovnou realističtější lehačku v měřítku, to bude vypadat super.
Na rozdíl od té účelové hrůzy, kterou pod tím má pověšenou na videu. Tolik moje motivace, dál uvidíme klasické "expectations vs reality".
Vše budu řešit až to dojde...a pak až na to dojde, mám toho víc.