pepin píše: ned 19.10.2025 12:16
Ještě k tomu armed.
... ale opravdu nechápu proč by to nemělo fungovat na těch přepinačich 1/6
TO by podle mě mělo, teda při použití kanálu se zdrojem můřích noh a použití tlačidla 1-3 pro disARM a 4-6 pro ARM... Takto?
---
Není náhodou u toho infinity čumák laminátový, jako že ne karbonový, aby mohly být antény uvnitř? F3K, co mám, TO tak mají. Mám vpředu vedle baterky jednu (páč RM4 má jen jednu) anténu a lítám prakticky furt na 10mW. (jak už jsem asi 12x psal

)
---
ELRS nastavení rate a typu kanálů. Nevím, jak v tom videu, ale podle toho "jak" se posílá informace do přijímače může být, že ch5 je třeba jen 2-stavový a aby byl vícestavový musí se přenos kanálů nastavit jinak.
---
Neexistuje horší umístění antén...
... jsem měl za to, že je tam strčil schválně, aby otestoval nejhorší možné umístění, když testoval dosah, ne?
---
graup15 píše: ned 19.10.2025 19:07
Protože bohužel je fakt, že budoucnost je v LoRa nebo ELRS přenosu, ideálně na dual pásmu.
Proč "bohužel"? Akorát došly dostatečně výkonné a relativně máložravé čipy do přijímačů, páč LoRa potřebuje poněkud větší výpočetní výkon...
Dual pásmu úplně nefandím (podle mě zbytečné). Určitě se najdou situace, kdy zbytečné není, ale asi je zbytečné dual pásmo používat "všude".