LV píše:RadimHnilica píše:
Laco nezlob se na mě ale! buď prostě uveď o co se jedná ať už do pošty nebo veřejně a nebo to tady nevytahuj na celé DF.Většina (a to ani já který jsem v Bohuňovicích byl nevím o čem mluvíš a pokud ste si ty a kluci kolem WWI s Hlávkou něco udělali tak je to vaše věc.Teda aspon pokud s tím tak tajnustkaříš (a víš dobře že kluky z WWI znám, možná líp a zřejmě déle než ty) ale takhle to vypadá že vythuješ něco za čím se bojíš si stát. S Jeti ani s Pavlem nemám nic společného je to prostě jen názor nezaujatého na ty ptákoviny co se tu řeší (a taky je to asi tím že se nudím po návratu z letiště tak čtu ptákoviny)
Pavel sa ukázal ako seriózny chlap, keď sedel hodne dlho pri Hondovom stole a keď sa kolegovi z WWI rozsypalo servo. Požiadali Pavla aby im ho predal. No a Pavel, že kôli jednomu servu nebude otvárať auto. A potom prišla prestrelka a takmer to Pavel kúpil od Karla. Nakoniec sa niekomu po viac ako hodine Pavla podarilo presvedčiť a dotyčný mohol ráno zalietavať Camela. Ako to dopadlo to asi vieš, ale to je iná pieseň.
Skrátka PavelH ukázal svoj charakter.
Laco..čauky...
To víš,že na letiště kde se pořádá WattFest v Plzni (velký,moudrý..Hlávka nesmí?)
Jinak sereme na Hlávku..vrátíme se k tématu a to je Jeti Duplex.
Martin obvolal lidi v Jeti a rozhodně to bude funkční.A rozhodně pro určitou cílovou skupinu i zajímavé.Ale nic to nemění na tom,že je to nevyzkoušené (legislativu opomenu,protože mně upřímně zase tak moc netrápí).A historicky Jeti zrovna ke špičce v oblasti Tx/Rx nepatřil(spíš hodně Low end)..I když.třeba i to se změní.Co se ale těžko změní..je to,že Duplex bude vždy jen PPM.A Aby soudruh Hlávka zase neříkal jak je to vlastně jedno,že je obecně u modulů(a to i JR Spektrum) obětována nativnost a vysoké rozlišení....Dám příklad.
Na mojem Zoomovi mám na klapkách Digit Hitec 5125 a v letové fázi (termika) vyklápím vztlak klapku o pouhé 2mm a vyloženě potřebuji aby se to nehlo ani o desetinu(Hotlinery jsou velmi citlivé mašinky a každá maličkost je znát)...Tím celým chci říct,že krokující analog s PPM rozlišením má na takhle malé výchlky už trošičku problémek.Tak proč se ochuzovat o 1024 nebo 2048 krokový přenos.Je to na každém co si koupí a co mu stačí.