JETI 2,4GHz bez zdzd a graup15

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od PiNa »

j3nda píše:se nemuzes divit, kdyz ve svem testu poslapes spectrum a futabu, ktere svoje kvality a predevsim odolnost proti ruseni prokazali a do nebes vychvalujes absolutne nefunkcni xps

pak tady jeste sehrajes urazeneho a za trest nam neprozradis, jak si vyresil, komunikaci se synthezou v evu - jedna z veci kterou si mohl skutecne prispet k tematu

Přesně za tento přístup dostal PavelH na MojeHobby ban. Nedalo se s ním normálně a věcně komunikovat. Zde pouze pokračuje v nastolené cestě a každá rada je marná, bohužel.
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
LV
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od LV »

pavelh píše:No, to asi jo, když mi nikdo nejste schpný říci, co jsem provedl a jen pořád křičíte, že něco hrozného. Jen aby to nakonec opět nebylo naopak!

Obrázek Obrázek Obrázek
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od pavelh »

j3nda píše:se nemuzes divit, kdyz ve svem testu poslapes spectrum a futabu, ktere svoje kvality a predevsim odolnost proti ruseni prokazali a do nebes vychvalujes absolutne nefunkcni xps

pak tady jeste sehrajes urazeneho a za trest nam neprozradis, jak si vyresil, komunikaci se synthezou v evu - jedna z veci kterou si mohl skutecne prispet k tematu

Asi jste mi již vyléčili, abych zde prezentoval něco, co mnoho lidem pomohlo, nebo může pomoci.
Soudný a rozumný člověk se na mne jistě zlobit nebude. Pokud takový zavolá a uvidím, že opravdu potřebuje pomoci, rád to pro něj udělám. Ale zde již ne! A to bez toho, abych se nějak urazil.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od pavelh »

LV píše:
pavelh píše:No, to asi jo, když mi nikdo nejste schpný říci, co jsem provedl a jen pořád křičíte, že něco hrozného. Jen aby to nakonec opět nebylo naopak!

Obrázek Obrázek Obrázek

Jo, pěkný a teď to napiš do tý pošty!
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od RadimHnilica »

LV píše:
pavelh píše:Ale já víno nepiji a paměť mě neopustila. To spíše tebe opustila, protože jinak by jsi mi do INTERNÍ POŠTY napsal o co konkrétně šlo. Jinak si totiž myslím, že jen sprostě pomlouváš!

To potom sme asi blbci všetci, čo sme tam sedeli, celá partia WWI cirkusu, Radek Suk, ja a ďalší :roll:

Laco nezlob se na mě ale! buď prostě uveď o co se jedná ať už do pošty nebo veřejně a nebo to tady nevytahuj na celé DF.Většina (a to ani já který jsem v Bohuňovicích byl nevím o čem mluvíš a pokud ste si ty a kluci kolem WWI s Hlávkou něco udělali tak je to vaše věc.Teda aspon pokud s tím tak tajnustkaříš (a víš dobře že kluky z WWI znám, možná líp a zřejmě déle než ty) ale takhle to vypadá že vythuješ něco za čím se bojíš si stát. S Jeti ani s Pavlem nemám nic společného je to prostě jen názor nezaujatého na ty ptákoviny co se tu řeší (a taky je to asi tím že se nudím po návratu z letiště tak čtu ptákoviny)
Radim
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od pavelh »

PiNa píše:

Přesně za tento přístup dostal PavelH na MojeHobby ban. Nedalo se s ním normálně a věcně komunikovat. Zde pouze pokračuje v nastolené cestě a každá rada je marná, bohužel.

Ty dobře víš, že mi nějaký ban vůbec netrápí a také jsem napsal, že mezi ty lidi na MH již nepůjdu. Taky asi víš, že patolízalovi a lokajovi se nějaký ban neuděluje.
Právě kvůli tomu, aby se tu drželo tématu jsem založil tento nový strom a byl jsem to já, který se snažil zůstat u věci. A byl to opět zdzd, který to naboural. Z mého (a nejen mého) pohledu již dávno měl dostat ban zdzd! Teď možná pochopíš, co pro mě nějaký ban znamená, když ho dostanu od nějakého lokaje!
LV
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od LV »

RadimHnilica píše:
Laco nezlob se na mě ale! buď prostě uveď o co se jedná ať už do pošty nebo veřejně a nebo to tady nevytahuj na celé DF.Většina (a to ani já který jsem v Bohuňovicích byl nevím o čem mluvíš a pokud ste si ty a kluci kolem WWI s Hlávkou něco udělali tak je to vaše věc.Teda aspon pokud s tím tak tajnustkaříš (a víš dobře že kluky z WWI znám, možná líp a zřejmě déle než ty) ale takhle to vypadá že vythuješ něco za čím se bojíš si stát. S Jeti ani s Pavlem nemám nic společného je to prostě jen názor nezaujatého na ty ptákoviny co se tu řeší (a taky je to asi tím že se nudím po návratu z letiště tak čtu ptákoviny)

Pavel sa ukázal ako seriózny chlap, keď sedel hodne dlho pri Hondovom stole a keď sa kolegovi z WWI rozsypalo servo. Požiadali Pavla aby im ho predal. No a Pavel, že kôli jednomu servu nebude otvárať auto. A potom prišla prestrelka a takmer to Pavel kúpil od Karla. Nakoniec sa niekomu po viac ako hodine Pavla podarilo presvedčiť a dotyčný mohol ráno zalietavať Camela. Ako to dopadlo to asi vieš, ale to je iná pieseň.
Skrátka PavelH ukázal svoj charakter.
www.elektromodely.sk
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od RadimHnilica »

LV píše:
RadimHnilica píše:

Pavel sa ukázal ako seriózny chlap, keď sedel hodne dlho pri Hondovom stole a keď sa kolegovi z WWI rozsypalo servo. Požiadali Pavla aby im ho predal. No a Pavel, že kôli jednomu servu nebude otvárať auto. A potom prišla prestrelka a takmer to Pavel kúpil od Karla. Nakoniec sa niekomu po viac ako hodine Pavla podarilo presvedčiť a dotyčný mohol ráno zalietavať Camela. Ako to dopadlo to asi vieš, ale to je iná pieseň.

Teď je ta informace o nečem. :wink: (něco už jsem o tom slyšel) ale nenapadlo mě že se to vytahne ve spojitosti s JETI.
Dík za info
R
Radim
LV
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od LV »

RadimHnilica píše:
Teď je ta informace o nečem. :wink: (něco už jsem o tom slyšel) ale nenapadlo mě že se to vytahne ve spojitosti s JETI.
Dík za info
R

Ja som to nepísal v spojení s Jeti, ale v spojení s PavlomH.
Ja osobne proti Jeti nič nemám. Aj teraz na JMM som si kúpil dva Spiny 99.
www.elektromodely.sk
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od MakoBear »

skoda ze se nedaji citovat vsichni

no to je ale hnus , proboha kde to jsme ...
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od j3nda »

tady se jeti neresi - jak by taky mohlo, kdyz jedine vzorky ma pavelh a pastyrik a od pavla jsem zatim zadnou pouzitelnou informaci neslysel, mohl se podelit, jak vyresil komunikaci se synthezou - to odmitl

pastyrik se snazil odpovidat na dotazy, ale v tom druhem vlakne
LV
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od LV »

j3nda píše:tady se jeti neresi - jak by taky mohlo, kdyz jedine vzorky ma pavelh a pastyrik a od pavla jsem zatim zadnou pouzitelnou informaci neslysel, mohl se podelit, jak vyresil komunikaci se synthezou - to odmitl

pastyrik se snazil odpovidat na dotazy, ale v tom druhem vlakne

Aj Pilotek (Milan Materna) má modul v FC28. Ak bude niečo zaujímavé poreferujem. Zatial funguje k plnej spokojnosti :wink:
www.elektromodely.sk
graup15

#73 Příspěvek od graup15 »

LV píše:
RadimHnilica píše:

Laco..čauky...
To víš,že na letiště kde se pořádá WattFest v Plzni (velký,moudrý..Hlávka nesmí?) :D
Jinak sereme na Hlávku..vrátíme se k tématu a to je Jeti Duplex.
Martin obvolal lidi v Jeti a rozhodně to bude funkční.A rozhodně pro určitou cílovou skupinu i zajímavé.Ale nic to nemění na tom,že je to nevyzkoušené (legislativu opomenu,protože mně upřímně zase tak moc netrápí).A historicky Jeti zrovna ke špičce v oblasti Tx/Rx nepatřil(spíš hodně Low end)..I když.třeba i to se změní.Co se ale těžko změní..je to,že Duplex bude vždy jen PPM.A Aby soudruh Hlávka zase neříkal jak je to vlastně jedno,že je obecně u modulů(a to i JR Spektrum) obětována nativnost a vysoké rozlišení....Dám příklad.
Na mojem Zoomovi mám na klapkách Digit Hitec 5125 a v letové fázi (termika) vyklápím vztlak klapku o pouhé 2mm a vyloženě potřebuji aby se to nehlo ani o desetinu(Hotlinery jsou velmi citlivé mašinky a každá maličkost je znát)...Tím celým chci říct,že krokující analog s PPM rozlišením má na takhle malé výchlky už trošičku problémek.Tak proč se ochuzovat o 1024 nebo 2048 krokový přenos.Je to na každém co si koupí a co mu stačí.
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od j3nda »

hm ja jsem nedavno koupil Futabu T7C-2,4GHz - ta vymeny modul nema, ale stejne mam pocit, ze je to zalozeny na klasickym ppm - proste je to dan za to, ze je to levny - na 35MHz jsem mel problemy s rusenim a do drazsiho letadla jsem to nechtel riskovat, rychlost odezvy nemela na me rozhodovani zadny vliv

kdyz si k tomu necham prijimac poslat z USA - jeho cena mi vyjde nizsi, nez jeti 8K s plnym dosahem, jenze je to opet prijimac bez privlastku MULT a tak i s drazsim vysilacem bych si nepomohl

kazdopadne jeti by se mi libilo v multiplexu - na ten vysilac jsem si tak nejak zvykl, a nechci se s nim jen tak rozloucit
graup15

#75 Příspěvek od graup15 »

j3nda píše:hm ja jsem nedavno koupil Futabu T7C-2,4GHz - ta vymeny modul nema, ale stejne mam pocit, ze je to zalozeny na klasickym ppm - proste je to dan za to, ze je to levny - na 35MHz jsem mel problemy s rusenim a do drazsiho letadla jsem to nechtel riskovat, rychlost odezvy nemela na me rozhodovani zadny vliv

kdyz si k tomu necham prijimac poslat z USA - jeho cena mi vyjde nizsi, nez jeti 8K s plnym dosahem, jenze je to opet prijimac bez privlastku MULT a tak i s drazsim vysilacem bych si nepomohl

kazdopadne jeti by se mi libilo v multiplexu - na ten vysilac jsem si tak nejak zvykl, a nechci se s nim jen tak rozloucit

Podívej..já si myslím..pokud od toho nebudeš chtít to co umět nemůže a potvrdí se dobrá odolnost rušení a spolehlivý dosah..proč ne.Tady se totiž diskuze zvrhla ,naprosto stejně jako všude kde se Hlávka objeví.Ale nakonec zkus zavolat do Jeti a myslím,že když trošičku zaloudíš i cenu ti udělají vekoobchodní a budeš to alespoň moci zkusit a poreferovat.
PS..MPX ač mně zradilo,tak soft mělo jedinečný a dodnes na geniálnost softu vzpomínám.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“