RadioMaster TX16S
Re: RadioMaster TX16S
A ta kouzelná USB RX krabička umí i ELRS?
LMK Říčany
RadioMaster TX16S MkII ELRS
Graupner MZ12 PRO
Graupner MZ12 PRO
Jedna z verzí údajně ano. Mám tu neELRS.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Takovej lamí dotaz.Jak utlumit aby rádio nežvanilo je jasné. Mám to teda utlumené třeba speciální funkcí na boční slaidr.Když zapnu radio tak to řve o povolení ke startu dokud systém nenaběhne.Pak je teda ticho. Ono se to dá úplně stišit v nástrojích pak ale není slišet nic . No asi když si s tím doma hraji (kde tahle úvodní hláška ruší ) tak to budu muset nejprve stišit v tom nastavení radia je to tak? Napoprvé to teda zařve ale pak při dalším zapínání bude ticho.
koksák
Vypnout úvodní hlášku.
P.S. tvl aspoň "slyšet" zkuste napsat správně.
Dík za odkaz, za hrubku slišet a stišit se omlouvám. Tuhle obrazovku nemám. Mám verzi 2.11.4 " Jolly Mon" tam to není tak nevím jestli jsem neudělal nějakej kopanec.
koksák
Musíš víc chtít. Mám taky 2.11.4 a je to tam (hodně dole).kokeš píše: úte 24.02.2026 9:27 Dík za odkaz, za hrubku slišet a stišit se omlouvám. Tuhle obrazovku nemám. Mám verzi 2.11.4 " Jolly Mon" tam to není tak nevím jestli jsem neudělal nějakej kopanec.
Díky za navigaci ellet. Jinak bych to hledal možná kdovíjak dlouho. Teda fakt tady někde machruju ale přitom bez RCmanie bych to radio nedal.
koksák
Když najedu do menu select model tak najdu ten správný odklepnu že je to on a má tam správné jméno a když už je na hlavním panelu tak tam jméno modelu není vidět, kde mám chybu?
Ale funguje správně, jen prostě se vypaří to jméno.
Ale funguje správně, jen prostě se vypaří to jméno.
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Musíš si u modelu nastavit - v nastavení modelu, že chceš na obrazovce zobrazovat název modelu.
Libor
Plán je otevřít až doma po práci, ale je to řehole to vydržet...
LMK Říčany
Graupner MZ12 PRO
Graupner MZ12 PRO
Která položka je toto nastavení.?Libor píše: stř 04.03.2026 10:24 Musíš si u modelu nastavit - v nastavení modelu, že chceš na obrazovce zobrazovat název modelu.
-
HONZIK 22
Koko kudla
Naposledy upravil(a) HONZIK 22 dne ned 05.04.2026 11:41, celkem upraveno 1 x.
"Model info". (Byl jsem líný model nazvat jinak jak "MODEL01")
Akorát, když v nastavení k modelu přidáš obrázek a není tam dost místa, název se nezobrazí.
Vzhledem k tomu, že tohle RM rádio je ELRS, tak s HoTT lze spárovat jen přes externí modul.HONZIK 22 píše: ned 05.04.2026 11:22 Koko kudlaOtevri to uz. Jsem zvedavy na cokoliv i detajliky. . Mas v podpisu Graupner TX. Takze i za jakekoliv srovnani i zda zparujes prijimac s HOTTem.
![]()
Ale vypadá elegantně. Je i tak ergonomické? U předchozí verze (ergonomická kopie futaby) ta ergonomie byla, tady se malinko bojím, že rádio bude hezčí, ale... chci se mýlit.