Radiomaster TX16S MK3
-
HONZIK 22
Re: Radiomaster TX16S MK3
Tak jsem se dneska mrknul co to mam za Windowsy a ony jsou to 64-bit ,ale Visty.Libor píše: ned 12.04.2026 11:45 EdgeTX Companion v2.12 Windows compatibility:
Windows 10 (64-bit)
Windows 11 (64-bit)
Musí to být 64-bit Windows!
Jsou sice stabilni a nepadaji mi ,ale co se tyka programu typu Companion jsem uplne mimo,tak 10 let.
No 1.krok a hned blokace .
To neni problem Radiomasteru. Ten je mlady stejne jako Frsky a jejich Ethos suite. Ten ma stejne pozadavky ,aby nemel ze?
Takze ,dokud nezmenim a nepovysim zakladni Windows jsou mi zapovezeny aktualizace firmwaru rádia, bootloaderu, SD karty, správa modelů, audio souborů a obrázků atd atd.
Jsem proste Dinomodelar.
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
To je ale jako s brejlema. Ty si také musí člověk občas pořídit nové, jinak nevídí na to létání, do počítače, ...HONZIK 22 píše: pon 13.04.2026 14:49 Tak jsem se dneska mrknul co to mam za Windowsy a ony jsou to 64-bit ,ale Visty.![]()
![]()
Jsem proste Dinomodelar.Marne.
Dá se koupit levný notebook, dá se koupit repasovaný počítač.
Libor
-
HONZIK 22
Libore uz se po nich divam. Vem to tak ,ze jsem chodici drevorelikvie
s Graupner MC24 black edition s kompletnimi profitrymy. Na obchudku tisknu na jehlickove tiskarne z programu DOS. To Pepin je proti me uplny Hi-Ajtak . Ten ty nastaveni do tech novych vysilacu uz pere s Lua skripry hlava nehlava.
Muj posledni program byl na dernych stitcich, chodil jsem s nimi na fakultu v krabici od bot. Jsem proste retro ve vsem.
Ale ja to dam.