Takže tam nebude komplet funkční přístrojovka ?doubravka píše: čtv 09.04.2026 11:47 Blbý je, ze jsem to zvazil a zacinam byt v gramove tisni. takze ten kokpit nebude takovy jaky bych si pral..![]()
Pěkný fakt pěkný.
Takže tam nebude komplet funkční přístrojovka ?doubravka píše: čtv 09.04.2026 11:47 Blbý je, ze jsem to zvazil a zacinam byt v gramove tisni. takze ten kokpit nebude takovy jaky bych si pral..![]()
To bude mezi maketáři dost rozšířená choroba. Řešení se jistě najde. Držím palce.
dííík. zatím to to vypadá, že se řešení našlo. uvidíme po sobotě. naštestí je majitel skutečného velký frajer a pomůže miTomasC píše: čtv 09.04.2026 23:15 To bude mezi maketáři dost rozšířená choroba. Řešení se jistě najde. Držím palce.
Odmontoval zadní sesli a udělal sis fotky bez ní?
tesne vedle..jyrry píše: úte 14.04.2026 10:30 Odmontoval zadní sesli a udělal sis fotky bez ní?![]()
Nádhera. To pustit do luftu by nedala moje psychika...
bude..Zenair píše: úte 14.04.2026 12:28 Držím palce!!
A jen prosím nezapomenout na letové videjko. Fotit se před prvním startem nemá, ale o videu to myslím neplatí![]()
jooo, to nikdo nevi, kdy to bude... na zalet budu urcite jen s pomocnikem a dalsi litani je spis takovy podle pocasi a jak se mi zrovna bude chtit.. takze dost nevyzpytatelne. ale kdyz budu vedet ze to bude, muzu zkusit nezapomenout dat vedethrábě píše: úte 14.04.2026 13:32 Až to půjde nahoru, přijel bych se podívat. bude možno yjistit kdz to bude až to bude?
Sím, já se také hlásímdoubravka píše: úte 14.04.2026 13:45 jooo, to nikdo nevi, kdy to bude...ale kdyz budu vedet ze to bude, muzu zkusit nezapomenout dat vedet
Skvělé řešení!!! Gratuluji.
Diiik.. az jsem se divil, jak ochotne.. majitel i piloti mi hodne fandi a to se hned dela lip.