je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?
je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?
Zdarec palec, jsem totalni beginr, poridil sem SAGITU ale vic jak ve vzduchu sem na zemi, shanim nekoho zkuseneho, kdo by mi to treba zaletal a seridil 
V Brně je modelářů mnoho a Toro ti zalítne každej modelář, co ovládá éro kolem 3 os...
Prostě si někdy o víkendu zajdi na modelářské letiště (Medlánky, Slatina) a někdo ti tam určitě pomůže. Jinak jestli studuješ na VUT na Technické, tak se tam s někým na kolejích domluv, je tam taky plno modelářů (a Toristů)
Prostě si někdy o víkendu zajdi na modelářské letiště (Medlánky, Slatina) a někdo ti tam určitě pomůže. Jinak jestli studuješ na VUT na Technické, tak se tam s někým na kolejích domluv, je tam taky plno modelářů (a Toristů)
Toro, nebo Sagita, všechno to skoro stejnej kus EPP s motorem.
Sagitu jsem ještě v letu ještě neviděl, ale Swifta, Toro, Mini tornádo, všechno to je skoro to samé.... Prostě se to hodí a ono to letí, když to spadne, tak se to zase hodí..... tak dlouho, než dojdou baterky. Na Toru jsem za 3 dny naučil létat člověka, který rádio nikdy nedržel v ruce....
Sagitu jsem ještě v letu ještě neviděl, ale Swifta, Toro, Mini tornádo, všechno to je skoro to samé.... Prostě se to hodí a ono to letí, když to spadne, tak se to zase hodí..... tak dlouho, než dojdou baterky. Na Toru jsem za 3 dny naučil létat člověka, který rádio nikdy nedržel v ruce....
Re: je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?
kilda píše:Zdarec palec, jsem totalni beginr, poridil sem SAGITU ale vic jak ve vzduchu sem na zemi, shanim nekoho zkuseneho, kdo by mi to treba zaletal a seridil
Zdar. Mam pocit že jsem ti ji dneska zalítával
Re: je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?
nojo kurvadrat, to Brno je ale maly !! Uz sem upravil mix thr -> aile , tak to zitra zkusim hodit. Doufam, ze vydrzim ve vzduchu aspon minutu . A mimochodem, ta baterka nabyla poradne nabita, mel sem tenkej kabl k nabijece