je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kilda

je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?

#1 Příspěvek od kilda »

Zdarec palec, jsem totalni beginr, poridil sem SAGITU ale vic jak ve vzduchu sem na zemi, shanim nekoho zkuseneho, kdo by mi to treba zaletal a seridil :D
cap232

#2 Příspěvek od cap232 »

V Brně je modelářů mnoho a Toro ti zalítne každej modelář, co ovládá éro kolem 3 os...
Prostě si někdy o víkendu zajdi na modelářské letiště (Medlánky, Slatina) a někdo ti tam určitě pomůže. Jinak jestli studuješ na VUT na Technické, tak se tam s někým na kolejích domluv, je tam taky plno modelářů (a Toristů) :D
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Sakil »

V Brně je modelářů mnoho a Toro ti zalítne každej modelář, co ovládá éro kolem 3 os...

ale on pořídil Sagitu :lol:
'''::: Sakil :::'''
cap232

#4 Příspěvek od cap232 »

Toro, nebo Sagita, všechno to skoro stejnej kus EPP s motorem.
Sagitu jsem ještě v letu ještě neviděl, ale Swifta, Toro, Mini tornádo, všechno to je skoro to samé.... Prostě se to hodí a ono to letí, když to spadne, tak se to zase hodí..... tak dlouho, než dojdou baterky. Na Toru jsem za 3 dny naučil létat člověka, který rádio nikdy nedržel v ruce....
Oda
Kontaktovat uživatele:

Re: je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?

#5 Příspěvek od Oda »

kilda píše:Zdarec palec, jsem totalni beginr, poridil sem SAGITU ale vic jak ve vzduchu sem na zemi, shanim nekoho zkuseneho, kdo by mi to treba zaletal a seridil :D

Zdar. Mam pocit že jsem ti ji dneska zalítával :wink: . Jinak je to skoro to samý jako toro a swift ale je to trochu vědší. :twisted: Mimochodem s megou 16/15/7 a tříčlánkem kokam 2000mAh je to dělo. Skoro pyloňák :o
kilda

Re: je tu nekdo zkuseny s motorovym samokridlem z Brna ?

#6 Příspěvek od kilda »

nojo kurvadrat, to Brno je ale maly !! Uz sem upravil mix thr -> aile , tak to zitra zkusim hodit. Doufam, ze vydrzim ve vzduchu aspon minutu . A mimochodem, ta baterka nabyla poradne nabita, mel sem tenkej kabl k nabijece :)
deklik

#7 Příspěvek od deklik »

Mám Sagitu asi rok, lítá od začátku v pohodě, co máš za problém?
Deklik
Oda
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Oda »

Hlavně: vylítni na plnej plyn vysoko a rovně a potom kruž ve stejné výšce.
Pokud to bude za bezvětří moc ostrý na křidýlka,tak zvěč expa.
kilda

#9 Příspěvek od kilda »

to deklik:
cece kdyz dam plnej kotel, tak to nabere smer nahoru doleva, Motor neni vubec vyoseny do strany,pac o otm neni ani slovo v navodu. Jen nahoru podle horni hrany a je to asi jeste malo. to be to nedela ? Mas mootr vyoseny ? kolik kam ? :)
kilda

#10 Příspěvek od kilda »

to oda:
cece to je napad, hne dzitra to v medlankach zkusim, zatim sem se stim snazil plizit tak 10m nad zemi, takze sem stim coschvila strejchl ;-)
Oda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Oda »

kilda píše:to oda:
cece to je napad, hne dzitra to v medlankach zkusim, zatim sem se stim snazil plizit tak 10m nad zemi, takze sem stim coschvila strejchl ;-)

S tím tvým motorem můžeš klidně kolmo nahorů :wink:
Mám pocit že u samokřídla se motor dává stranově do nuly. Nebo ne?
Proč chodíš zrovna do medlánek?
kilda

#12 Příspěvek od kilda »

do medlanek chodim, pac je to tam obrovske a me dela dobre hodne prostoru, abych nenarazel do stromu ;-)
deklik

#13 Příspěvek od deklik »

Motor mám uchycenej na originál lože, vyosení do stran žádný. Ale je to 300 s převodem, pokud tam máš něco jinýho, tak ti neporadím....
Deklik
Thomasc

#14 Příspěvek od Thomasc »

Nemel by nekdo nejaky pekny fotky sagity? :D Mel bych o ni zajem tak bych ji chtel videt.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“