RC simulátor ClearView-POMOC!!

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Blade

RC simulátor ClearView-POMOC!!

#1 Příspěvek od Blade »

Zdravím vás lidičky,kde sehnat RC simulátor ClearView ,ale ne demo,to mám.Může mi někdo poradit kde ho sehnat?Stáhnout se dá demo,ale je to takovej demo-tria -ořezaný na modely a funkce a ještě časem který se odečítá po dobu co jsi ve vzduchu a pak to chce po tobě zaplatit licenci.Problém je ten že platit kartou to nechci(nedůvěřuji tomu způsobu platby)Dá se to sehnat někde jinde?????? :cry: :cry: :? :? Máte ho někdo??
Fox
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fox »

Pay-pal nevedou ?
Pokud je to trošku známá firma tak bych se karty zas tak nebál.
Blade

#3 Příspěvek od Blade »

niky79

Re: RC simulátor ClearView-POMOC!!

#4 Příspěvek od niky79 »

Blade píše:Zdravím vás lidičky,kde sehnat RC simulátor ClearView ,ale ne demo,to mám.Může mi někdo poradit kde ho sehnat?Stáhnout se dá demo,ale je to takovej demo-tria -ořezaný na modely a funkce a ještě časem který se odečítá po dobu co jsi ve vzduchu a pak to chce po tobě zaplatit licenci.Problém je ten že platit kartou to nechci(nedůvěřuji tomu způsobu platby)Dá se to sehnat někde jinde?????? :cry: :cry: :? :? Máte ho někdo??

Kdybys uvazoval, vedel by jsi jak to udelat a soucasne se VUBEC NEBAT.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Walhalla »

doufam, ze to neznamena, ze hledas crack. pokud ano, tak se podivej na prispevky v teto sekci, ktere se tu dnes a vcera resili..
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od j3nda »

Walhalla píše:doufam, ze to neznamena, ze hledas crack. pokud ano, tak se podivej na prispevky v teto sekci, ktere se tu dnes a vcera resili..
urcite ne, kdyby jo, tak to prece udela takhle, ne? http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Cle ... =&aq=f&oq=
ty kazdeho hned podezrivas z toho nejhorsiho :roll:
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Walhalla »

ja Vas lidi nechapu.. ale asi to je fakt tim, ze jste jeste nactileti, kteri si na sebe nevydelavaji.. treba i vy jednou pochopite, jake to je, kdyz si nekdo bere vasi praci a neplati vas za to... Chtelo by se vam nekde pracovat zadarmo?
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od j3nda »

ja uz nactiletej teda nejsem, proti tomu se musim ohradit, svuj sim co pouzivam mam navic koupenej, jen se mi nelibi ta vase svatozar a nevidim duvod proc nekoho kdo se zepta narozdil od toho minuleho prispevku normalne hned napadat
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Walhalla »

ale ja jsem nikoho nenapadnul. Nebo jsem pouzil jakakoliv nevhodna slova, ktera by se jeho - natoz tebe - mohla dotknout?

nemluve o tom, ze jsem ze zvedavosti zkusil ten link co jsi poslal a je tak trochu nanic :-) zda se, ze clearview je jeden z tech simulatoru, ktery si pokud nemas zakoupenej nepustis :-)
buff

#10 Příspěvek od buff »

Walhalla píše:ja Vas lidi nechapu.. ale asi to je fakt tim, ze jste jeste nactileti, kteri si na sebe nevydelavaji.. treba i vy jednou pochopite, jake to je, kdyz si nekdo bere vasi praci a neplati vas za to... Chtelo by se vam nekde pracovat zadarmo?

Fakt ta svatozář mě tady taky už začíná s.....
Walhalla bude asi nějakej podnikatel. Někdo mu asi dluží. :D
Tak nějak obecně. Jasně, dneska nějakejch 3000 za sim není moc pokud budem brát ceny softů. Nechci to tu pitvat, protože se to tu jmenuje rcmania a né socmánia. Vydělávat a vydělávat. Je rozdíl makat ve fabrice za 12 hrubého a nebo jako manager za 80 atd. Nepatřím ani k jedné kategorii.Že krást se nemá to už víme všichni snad už ze školky. Prosím nepitvat a věnovat se vrtulníkům, nebo letadlům, nebo simulátorům, atd.
Pokud se tu ukáže zase nějakej co veřejně krade, tak ho upozornit a nechat bejt a nežvanit furt dokola a nemachrovat jak mám velkou svatozář, když žádnou nemám. Jasný? 8)
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od j3nda »

ja jsem mu taky neposilal link aby to z nej ukrad ikdyz na tech torentech by se mozna neco naslo :lol: ja jen reagoval na ten tvuj prispevek - zkratka nemohl jsem si pomoct - tak sorry no
Blade

#12 Příspěvek od Blade »

koukam co se tu vse dokaze napsat.Opravdu bych potreboval pomoct ,kde se da koupit ale ne kartou!!cena neni tak silena...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Marek71 »

Blade:
A skúšal si poslať dotaz priamo autorovi toho softu ? Že či by nebol ochotný akceptovať napr. paypal.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
jirka578

#14 Příspěvek od jirka578 »

Ale samozřejmě že akceptují PayPal: http://rcflightsim.com/purchase.html
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Walhalla »

[quote="buffFakt ta svatozář mě tady taky už začíná s.....
Walhalla bude asi nějakej podnikatel. Někdo mu asi dluží. :D
[/quote]

neni tomu tak uplne.. ale pohyboval jsem se na scene s programy pro milnizarizeni a videl jsem, jak cinnost crackeru a zlodeju obecne poslala ke dnu nekolik firem vyrabejicich pro tato zarizeni soft.. a nekteri nesli ke dnu, ale prestali pro ten operacni system programovat.a tak vlastne zarizeni, za jehoz masove rozsireni jsem bojoval, slo ke dnu a dneska se pohybuje na okraji zajmu.. sice ho stale mam v kapse, ale jeho davna slava uz nejak zasla...

Takze vim co "scena" dokaze napachat...

a svatozar nemam. jednak tim co jsem delal driv a ani dneska nemam uplne vsechno legalne. Ale snazim se to postupne nahrazovat za legalni veci.. ale aspon tady nevykrikuju, jak jsem dobrej, ze umim sehnat to ci ono a nemusim si to kupovat..

a nejsem podnikatel. pracuju v reklamce a cirou nahodou se tady taky programuje. cili vim co se za tim skryva prace. a rozhodne neni prijemne neco naprogramovat a pak to jen tak gratis dat, at si s tim kazdy dela co chce...
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“