RC simulátor ClearView-POMOC!!
RC simulátor ClearView-POMOC!!
Zdravím vás lidičky,kde sehnat RC simulátor ClearView ,ale ne demo,to mám.Může mi někdo poradit kde ho sehnat?Stáhnout se dá demo,ale je to takovej demo-tria -ořezaný na modely a funkce a ještě časem který se odečítá po dobu co jsi ve vzduchu a pak to chce po tobě zaplatit licenci.Problém je ten že platit kartou to nechci(nedůvěřuji tomu způsobu platby)Dá se to sehnat někde jinde??????
Máte ho někdo??
Re: RC simulátor ClearView-POMOC!!
Blade píše:Zdravím vás lidičky,kde sehnat RC simulátor ClearView ,ale ne demo,to mám.Může mi někdo poradit kde ho sehnat?Stáhnout se dá demo,ale je to takovej demo-tria -ořezaný na modely a funkce a ještě časem který se odečítá po dobu co jsi ve vzduchu a pak to chce po tobě zaplatit licenci.Problém je ten že platit kartou to nechci(nedůvěřuji tomu způsobu platby)Dá se to sehnat někde jinde??????![]()
![]()
![]()
Máte ho někdo??
Kdybys uvazoval, vedel by jsi jak to udelat a soucasne se VUBEC NEBAT.
urcite ne, kdyby jo, tak to prece udela takhle, ne? http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Cle ... =&aq=f&oq=Walhalla píše:doufam, ze to neznamena, ze hledas crack. pokud ano, tak se podivej na prispevky v teto sekci, ktere se tu dnes a vcera resili..
ty kazdeho hned podezrivas z toho nejhorsiho
ale ja jsem nikoho nenapadnul. Nebo jsem pouzil jakakoliv nevhodna slova, ktera by se jeho - natoz tebe - mohla dotknout?
nemluve o tom, ze jsem ze zvedavosti zkusil ten link co jsi poslal a je tak trochu nanic
zda se, ze clearview je jeden z tech simulatoru, ktery si pokud nemas zakoupenej nepustis 
nemluve o tom, ze jsem ze zvedavosti zkusil ten link co jsi poslal a je tak trochu nanic
Walhalla píše:ja Vas lidi nechapu.. ale asi to je fakt tim, ze jste jeste nactileti, kteri si na sebe nevydelavaji.. treba i vy jednou pochopite, jake to je, kdyz si nekdo bere vasi praci a neplati vas za to... Chtelo by se vam nekde pracovat zadarmo?
Fakt ta svatozář mě tady taky už začíná s.....
Walhalla bude asi nějakej podnikatel. Někdo mu asi dluží.
Tak nějak obecně. Jasně, dneska nějakejch 3000 za sim není moc pokud budem brát ceny softů. Nechci to tu pitvat, protože se to tu jmenuje rcmania a né socmánia. Vydělávat a vydělávat. Je rozdíl makat ve fabrice za 12 hrubého a nebo jako manager za 80 atd. Nepatřím ani k jedné kategorii.Že krást se nemá to už víme všichni snad už ze školky. Prosím nepitvat a věnovat se vrtulníkům, nebo letadlům, nebo simulátorům, atd.
Pokud se tu ukáže zase nějakej co veřejně krade, tak ho upozornit a nechat bejt a nežvanit furt dokola a nemachrovat jak mám velkou svatozář, když žádnou nemám. Jasný?
Ale samozřejmě že akceptují PayPal: http://rcflightsim.com/purchase.html
[quote="buffFakt ta svatozář mě tady taky už začíná s.....
[/quote]
neni tomu tak uplne.. ale pohyboval jsem se na scene s programy pro milnizarizeni a videl jsem, jak cinnost crackeru a zlodeju obecne poslala ke dnu nekolik firem vyrabejicich pro tato zarizeni soft.. a nekteri nesli ke dnu, ale prestali pro ten operacni system programovat.a tak vlastne zarizeni, za jehoz masove rozsireni jsem bojoval, slo ke dnu a dneska se pohybuje na okraji zajmu.. sice ho stale mam v kapse, ale jeho davna slava uz nejak zasla...
Takze vim co "scena" dokaze napachat...
a svatozar nemam. jednak tim co jsem delal driv a ani dneska nemam uplne vsechno legalne. Ale snazim se to postupne nahrazovat za legalni veci.. ale aspon tady nevykrikuju, jak jsem dobrej, ze umim sehnat to ci ono a nemusim si to kupovat..
a nejsem podnikatel. pracuju v reklamce a cirou nahodou se tady taky programuje. cili vim co se za tim skryva prace. a rozhodne neni prijemne neco naprogramovat a pak to jen tak gratis dat, at si s tim kazdy dela co chce...
[/quote]
neni tomu tak uplne.. ale pohyboval jsem se na scene s programy pro milnizarizeni a videl jsem, jak cinnost crackeru a zlodeju obecne poslala ke dnu nekolik firem vyrabejicich pro tato zarizeni soft.. a nekteri nesli ke dnu, ale prestali pro ten operacni system programovat.a tak vlastne zarizeni, za jehoz masove rozsireni jsem bojoval, slo ke dnu a dneska se pohybuje na okraji zajmu.. sice ho stale mam v kapse, ale jeho davna slava uz nejak zasla...
Takze vim co "scena" dokaze napachat...
a svatozar nemam. jednak tim co jsem delal driv a ani dneska nemam uplne vsechno legalne. Ale snazim se to postupne nahrazovat za legalni veci.. ale aspon tady nevykrikuju, jak jsem dobrej, ze umim sehnat to ci ono a nemusim si to kupovat..
a nejsem podnikatel. pracuju v reklamce a cirou nahodou se tady taky programuje. cili vim co se za tim skryva prace. a rozhodne neni prijemne neco naprogramovat a pak to jen tak gratis dat, at si s tim kazdy dela co chce...