dx6i
dx6i
vím že už to tu bylo ale nenašel jsem nic co by mi pomohlo tak jaké máte zkušenosti a názory na tuto rc soupravu? mám to na ty modely v podpisu(easy glider, wild hawk, edge 540 1143mm) byl jsem domluvený na cokpitu sx ale rači bych vzal 2,4. a ješte jaká je u toho baterka?
- olda
- Kontaktovat uživatele:
Z ty peníze pro tvoje potřeby dobrá 2,4-ka. Technické specifikace viz. jakýkoli e-shop. Má to 4 články. Nevím ale, k čemu ti ta informace je. Má to jinou spotřebu než klasika rádio, které má většinou dvojnásobný počet článků, tudíž si představu o výdrži neuděláš. Jsou i jiné rádia, ale kdybych měl investovat do nějakého lepšího základního rádia, tak si vyberu toto. Jedinné co mi vadí jsou pouze 2 volné mixy.
Moje modely:
http://mkalka.cz/clenove/clen.php?id=10
http://mkalka.cz/clenove/clen.php?id=10
olda píše:Z ty peníze pro tvoje potřeby dobrá 2,4-ka. Technické specifikace viz. jakýkoli e-shop. Má to 4 články. Nevím ale, k čemu ti ta informace je. Má to jinou spotřebu než klasika rádio, které má většinou dvojnásobný počet článků, tudíž si představu o výdrži neuděláš. Jsou i jiné rádia, ale kdybych měl investovat do nějakého lepšího základního rádia, tak si vyberu toto. Jedinné co mi vadí jsou pouze 2 volné mixy.
jo diky, ješte jsem uvažoval a taky uvažuju o eclipse 7 s modulem. ta má toho urřite víc než dx6i
olda píše:Z ty peníze pro tvoje potřeby dobrá 2,4-ka. Technické specifikace viz. jakýkoli e-shop. Má to 4 články. Nevím ale, k čemu ti ta informace je. Má to jinou spotřebu než klasika rádio, které má většinou dvojnásobný počet článků, tudíž si představu o výdrži neuděláš. Jsou i jiné rádia, ale kdybych měl investovat do nějakého lepšího základního rádia, tak si vyberu toto. Jedinné co mi vadí jsou pouze 2 volné mixy.
kvuli nabiječce
stopky to má a každú min ti pipne len sa nezapinaju pakou plynu ale
si musiš definovať tlačitko ja mam na tl. vypnutia motora. a samozrejme
si nastaviš čas po asi 30s od 0 do 15min /nie som si istý/ a nastavuješ
odpočitavanie od 0 do 15min alebo zhora dole
dobré su na to aby si vedel koľko si nalietal na motor, aby ti ostala šťava
aj pre servá , alebo aby si nepodvybil baterky , ono regl ti odpoji motor
ale ak budeš ešte 20 min v lufte tak serva by ti mohli potiahnuť baterky
pod napatie alebo do nuly a aero by šlo k zemi.
dufam že som to dobre napisal
Naposledy upravil(a) Jano dne úte 23.09.2008 21:32, celkem upraveno 2 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Tak možeš byť kľudný. Tvoja otázka mi hovorí, že ty tie stopky potrebovať nebudeš
Ale na vysvetlenie. Stopky na plyn používam napr. u Relaxa, kde motor používam len na vystúpanie do výšky a potom plachtím. Aby som vedel, ako dlho ešte možem motorovať. Takže ja by som vysielačku bez stopiek na páke plynu nechcel.
A nejaké tlačítko stopiek, ktoré sa musí manuálne zapínať a vypínať je celkom na nič, lebo ako sa poznám, určite by som ho zabudol zapínať
Ale na vysvetlenie. Stopky na plyn používam napr. u Relaxa, kde motor používam len na vystúpanie do výšky a potom plachtím. Aby som vedel, ako dlho ešte možem motorovať. Takže ja by som vysielačku bez stopiek na páke plynu nechcel.
A nejaké tlačítko stopiek, ktoré sa musí manuálne zapínať a vypínať je celkom na nič, lebo ako sa poznám, určite by som ho zabudol zapínať
strigy píše:Marek71 píše:Mne by ešte hodne chýbali stopky na páke plynu. Dosť užitočná vec pri lietaní napr. s tým EG.
a k čemu jsou dobrý?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Napísal si to dobre
Takéto stopky sú podľa mňa celkom nanič, človek na to zabudne to zapínať a podobne. Takéto stopky sú dobré pre motoráka, kde furt ideš na plyne a nie pre vetroňa.
Takéto stopky sú podľa mňa celkom nanič, človek na to zabudne to zapínať a podobne. Takéto stopky sú dobré pre motoráka, kde furt ideš na plyne a nie pre vetroňa.
Jano píše:stopky to má a každú min ti pipne len sa nezapinaju pakou plynu ale
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te