DX6i
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
Propojení DX6i a PC
Ahoj,
potřeboval bych poradit, jak to mám propojit... Mám kabel od simulatoru Phoenix, tam mi vše funguje v pohodě, ale když to chci normalně přes herní zařízení propojit a najít vysilač, tak tam vůbec není...
mám Windows XP
můžu k tomuto propojení mít kabel od simulatoru nebo potřebuji nějaký jinačí???
diky Gllun
potřeboval bych poradit, jak to mám propojit... Mám kabel od simulatoru Phoenix, tam mi vše funguje v pohodě, ale když to chci normalně přes herní zařízení propojit a najít vysilač, tak tam vůbec není...
mám Windows XP
můžu k tomuto propojení mít kabel od simulatoru nebo potřebuji nějaký jinačí???
diky Gllun
Gllun píše:sem si myslel, že ti bude tím kablem ... nevíš kde se da koupit univerzalní???
Mival jsem kabel, ktery bezproblemove fungoval s vysilajdou od Lama V4, byl primo od cinanu uz v baleni. Jenze ten mel konektor Mini DIN (nebo neco takovyho), kdezto DX6i ma klasicky Jack 3,5mm. Zkus googlit a nebo mrkni na ebay, neco se urcite najde.
nastavení DX6i a AR6200
Ahoj děcka. Tak se mi to povedlo spárovat a napojit všechna serva. Když to ale zapnu, tak se mi serva posunou do šílené pozice. Jak nastavit, aby serva byla po zapnutí v neutrální poloze?
Fail save pozice je OK a serva jsou v neutrálu. Když ale zapnu vysílač, tak se rozjedou
Díky za rady
Fail save pozice je OK a serva jsou v neutrálu. Když ale zapnu vysílač, tak se rozjedou
Díky za rady
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Mám Wolfa SE a lítal jsem se setovou vysílačkou. Teď jsem jenom vyměnil přijímač a zapnul. No a tak vím, že se to chová nějak divně.
Asi jem něco podělal, prootže jsem nastavil na DX6i HELI a cykliku 120°. To je sice OK, ale potom jsem si řekl, že to znovu spáruji a třeba se to nějak chytí.
Takže jsem do BATT/BIND vložil bindovací kolík. Připojil jsem baterku na HELI a začalo to pípat. Tak jsem podržel přepínač žák a zapnul při tom vysílač. CHvíli to pípalo a potom se to pravděpodobně spárovalo. Následovně jsem odpojil bater. na heli a vypnul vysílačku. Teď jsou navíc podle mě prohozená serva, protože jedíné co dělá správně je vyrovnávací rotor a všechno ostatní je nějak přehozené :/
Do přijímače to mám zapojené správně. Několikrát jsem to kontroloval podle tohoto popisu:
-THRO - plyn/regulator
-AILE - levy zadni servo CCPM
-ELEV - predni servo CCPM
-RUDD - vrtulka (pres gyro)
-GEAR - zisk gyra
-AUX1 - pravy zadni servo CCPM
Jo jen tak mimochodem, neměl by být přepínač na DX6i žák/učitel přepínač? U mě to funguje pouze v poloze dolů. Nahoru to musím držet a nedrží tam jako ostatní přepínače...
Asi jem něco podělal, prootže jsem nastavil na DX6i HELI a cykliku 120°. To je sice OK, ale potom jsem si řekl, že to znovu spáruji a třeba se to nějak chytí.
Takže jsem do BATT/BIND vložil bindovací kolík. Připojil jsem baterku na HELI a začalo to pípat. Tak jsem podržel přepínač žák a zapnul při tom vysílač. CHvíli to pípalo a potom se to pravděpodobně spárovalo. Následovně jsem odpojil bater. na heli a vypnul vysílačku. Teď jsou navíc podle mě prohozená serva, protože jedíné co dělá správně je vyrovnávací rotor a všechno ostatní je nějak přehozené :/
Do přijímače to mám zapojené správně. Několikrát jsem to kontroloval podle tohoto popisu:
-THRO - plyn/regulator
-AILE - levy zadni servo CCPM
-ELEV - predni servo CCPM
-RUDD - vrtulka (pres gyro)
-GEAR - zisk gyra
-AUX1 - pravy zadni servo CCPM
Jo jen tak mimochodem, neměl by být přepínač na DX6i žák/učitel přepínač? U mě to funguje pouze v poloze dolů. Nahoru to musím držet a nedrží tam jako ostatní přepínače...
bavarianDemon 3X a 3SX