teda si bol niekde v predajni RcZony??
lebo ja chcem kupit wolfa SE ale priamo v prahe ked bude cesta do prahy (co bude) takze sa da v pohode dohodnut kedy a jako??
teda si bol niekde v predajni RcZony?? lebo ja chcem kupit wolfa SE ale priamo v prahe ked bude cesta do prahy (co bude) takze sa da v pohode dohodnut kedy a jako??
Jj je to ulice U kavalirky jak zaparkujes, tak je to kramek s napisem sudova vina tusim ci co. Jj fakt super pristup
tak som kupil Wolfa SE....
hned som k nemu dal aj laminatove listy a kriz...
kupil som aj simulator s ovladacom...tak uvidim kedy a ako si zalietam naozaj..
Podle toho videa mi pride ze mas strasne moc napnutej remen a nebo se nejaky lozisko netoci. To neni normalni aby se rotor skoro hned zastavil. Takhle to bude mit vetsi spotrebu...
nestras...namazane to je vsetko...remen neviem....ale otacky som daval male.....uvidim ked s tym zacnem lietat....na to si pockam...
v skutocnosti leti pekne..videl som ho ked sa nastavoval
no chybicka sa najde otocim ich hned sko mozem...aa..mozem ich otocit ze?..nedolamem ich tak ? nemam s tym moc skusenosti, tak drobatko tolerancie k zaciatocnikovi
videa supco......v jednom mi je prostredie velmi povedome..
co sa tyka toho remena...je to nutne a ako by som ho mal uvolnit?
resp bude to mat nejaky citelny vplyv na lietanie, ked ja som este s takym velkym nelietal?? okrem spotreby baterie
na litani to nepoznas. Neboj se toho a povol ho, musis povolit i drzak vzper na ocasni trubce (ja to neudelal a divil se proc to nejde). A odledne spravnyho napnuti - nekdo tady na foru radil: povesit helinu na ocas a remen se vahou heliny napne. Ja to proste napnu tak aby to nemohlo preskocit a aby nebyl napnuty jak struna. Krasne to poznas podle dotaceni rotoru mel by se dotocit "sam" a ne tak jak to mas ty jako kdyby ho neco brzdilo