Kačer píše:Pro Japhy: Díky za odpoveď, ještě jsem se chtěl zeptat, zda opravdu máš cykliku kolmo na hřídel a trimy uprostřed. Po vzletu mi hodně utíká vlevo a musím dát trim klonění úplně vpravo. Táhla k servům na páce máš v otvoru blíž nebo dál od serva? Já je mám blíž k servu a táhla jdou šikmo nahoru, ještě zkusím je dát dál. Bude to sice citlivější na řízení, ale snad uvidím co to udělá. Paddla nejdou nastavovat, na drátu je ploška, kam dosedá šroubek. Zdzd mi řekl, že mají být vodorovně. Jsem zvědav až dojde delší tyčka a závaží na paddla, jak se to projeví na letu.
Cykliku mám při vynulovaném trimu krapet nakloněnou doprava. Tuším že o jeden zoubek na servu, je to právě tolik, aby mi vrtulník neujížděl při visení doprava.
Táhla mi jdou taky šikmo, mám je tak jak byly z továrny, tj. blíž k servu.
Mně taky při startu utíká vlevo, už jsem se naučil startovat s vykloněnou páčkou vpravo. Co se týče těch paddles, stačí je povytáhnout tak aby už šroubek nebyl na plošce. Zkus tu izolačku, je to tip od zkušenějšího kamaráda vrtulníkáře a taky jsem se tomu divil. Je to 5 minut práce, sundat se dá vždycky a myslím že větší stabilita vrtulníku není placebo efekt. Zkusím udělat pár fotek.