Fw-190 od Lm model
- Pavel Urban
- Kontaktovat uživatele:
Fw-190 od Lm model
Chci si pořídit tenhle model.Máte nějaký skušenosti??Poradtě mi prosím co mám použít hlavně za motor vrtuli a další elekroniku a vůbec veškeré užitečné rady 
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Fw 190
Zdar draku
Tohoto krasavce jsem koupil z druhé ruky jako první kombatové éro a dodnes na něj vzpomínám. Letové vlastnosti velmi slušné, je to první letadlo se kterým jsem se na zádech odvážil níž než jeden metr.(samozřejmě vyhecován) Výbava v něm byla následující: Přijímač Hitec papírový pětikanál, serva Hitec Hs 55, motor AXI2212/26 vrtule APC9/6 tříčlánek Lipol 1300mAh regl Dualsky 18A. Na klidné polítání tak 8-9min, kombat tak 6-7minut.Není to ostrý kombatový brus protože má celkem malý křidélka a musíš dost citlivě nastavit výchylku výškovky protože je náchylný na utržení proudnic.Ovšem na vyblbnutí je to letadlo naprostosuper. Jestli nejsi rozhodnutý a sbíráš plusové či mínusové body tak si zapiš jeden plusový.
Pajax007
Tohoto krasavce jsem koupil z druhé ruky jako první kombatové éro a dodnes na něj vzpomínám. Letové vlastnosti velmi slušné, je to první letadlo se kterým jsem se na zádech odvážil níž než jeden metr.(samozřejmě vyhecován) Výbava v něm byla následující: Přijímač Hitec papírový pětikanál, serva Hitec Hs 55, motor AXI2212/26 vrtule APC9/6 tříčlánek Lipol 1300mAh regl Dualsky 18A. Na klidné polítání tak 8-9min, kombat tak 6-7minut.Není to ostrý kombatový brus protože má celkem malý křidélka a musíš dost citlivě nastavit výchylku výškovky protože je náchylný na utržení proudnic.Ovšem na vyblbnutí je to letadlo naprostosuper. Jestli nejsi rozhodnutý a sbíráš plusové či mínusové body tak si zapiš jeden plusový.
Pajax007
- Pavel Urban
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem s ním taky začínal kombat.Je trochu línější o proti specialům,(tlustý profil),ale pro začátek je perfektní!!! Zpracování skvělý nemusíš ani nic brousit. Doporučuji dát do křídla dvě výstuhy(pásky nebo uhl.kulatinu) nad sebe. Model má v návodu jen jeden a to se mi jevilo jako málo.Doporučuji vyztužit i dutý předek já jsem po pár pádech vlepil doproztřed stojinu z epp cca 20 mm podél od mot přepážky až po kořen křídla.Regl 18 A, motor alespoň 50gr,otáčky okolo 1000 na volt a pak laborovat s vrtulí.
Jinak nejlepší výsledky Mp-jet velký modrý, vrtule GWS 9/7,5.Pokud dáš elekttroniku do trupu musíš udělat někde výstup vzduhu. Ja ho mam dole za křídlem. Korzár od LM lítá taky skvěle!
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
Zdravim panove, planuju si poridit taky neco takovyho jako je zminovanej FW 190, chtel bych se ale optat, mam AXI 2814/12 a protoze vazi kolem 100g, chtel bych se zeptat jeslti je vubec mozne ho do era od LM dat, jestli to nebude tezky na cumak a jestli to ma vubec cenu zkouset. nerad bych koupil toto ero a pak zjistil ze je mi to na prd. Popr jaky ero by jste mi doporucili. Predem diky.
Zacatecnik, omlouvam se za zacatecnicke doterne otazky. 
Takze myslite ze by to bylo moc tezky na cumak a ze by to tech 50g navic bylo cejtit? i kdyz bych to zkusil dovazit baterkou nebo tak neco?
Pak uz mi asi teda zbyva si vytisknout planek a vyrezat si to ero z epp sam co?
A uz asi nebude pouzitelny pro kombat ze?? znamy mi rikal ze tam jsou povoleny motory kolem 50g a ne vic? je to pravda?
Pak uz mi asi teda zbyva si vytisknout planek a vyrezat si to ero z epp sam co?
A uz asi nebude pouzitelny pro kombat ze?? znamy mi rikal ze tam jsou povoleny motory kolem 50g a ne vic? je to pravda?
Zacatecnik, omlouvam se za zacatecnicke doterne otazky. 
Když nesplňuje, musíš si udělat vlastní