Fw-190 od Lm model

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

Fw-190 od Lm model

#1 Příspěvek od Pavel Urban »

Chci si pořídit tenhle model.Máte nějaký skušenosti??Poradtě mi prosím co mám použít hlavně za motor vrtuli a další elekroniku a vůbec veškeré užitečné rady :D
pajax007
Kontaktovat uživatele:

Fw 190

#2 Příspěvek od pajax007 »

Zdar draku
Tohoto krasavce jsem koupil z druhé ruky jako první kombatové éro a dodnes na něj vzpomínám. Letové vlastnosti velmi slušné, je to první letadlo se kterým jsem se na zádech odvážil níž než jeden metr.(samozřejmě vyhecován) Výbava v něm byla následující: Přijímač Hitec papírový pětikanál, serva Hitec Hs 55, motor AXI2212/26 vrtule APC9/6 tříčlánek Lipol 1300mAh regl Dualsky 18A. Na klidné polítání tak 8-9min, kombat tak 6-7minut.Není to ostrý kombatový brus protože má celkem malý křidélka a musíš dost citlivě nastavit výchylku výškovky protože je náchylný na utržení proudnic.Ovšem na vyblbnutí je to letadlo naprostosuper. Jestli nejsi rozhodnutý a sbíráš plusové či mínusové body tak si zapiš jeden plusový.
Pajax007
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pavel Urban »

no kdyby tu byl nějaký lepší tip na kombatový ero tak bych to přehodnotil jinak myslim že už tak zhruba rozhodnutej sem, nechci to na žádný mistrovství rep. v kombatu ale prostě na svižnější lítání :)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marek71 »

Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
wroum

#5 Příspěvek od wroum »

motor: Velkej Cervenej MPjet
vrtule: APC SF 8/6 - 9/6
regl: 20A a vic

odber by byl cca 18A na plnej na zemi, kolmy stoupani no problem. :wink:
skubas
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od skubas »

Ja jsem s ním taky začínal kombat.Je trochu línější o proti specialům,(tlustý profil),ale pro začátek je perfektní!!! Zpracování skvělý nemusíš ani nic brousit. Doporučuji dát do křídla dvě výstuhy(pásky nebo uhl.kulatinu) nad sebe. Model má v návodu jen jeden a to se mi jevilo jako málo.Doporučuji vyztužit i dutý předek já jsem po pár pádech vlepil doproztřed stojinu z epp cca 20 mm podél od mot přepážky až po kořen křídla.Regl 18 A, motor alespoň 50gr,otáčky okolo 1000 na volt a pak laborovat s vrtulí. :wink: Jinak nejlepší výsledky Mp-jet velký modrý, vrtule GWS 9/7,5.Pokud dáš elekttroniku do trupu musíš udělat někde výstup vzduhu. Ja ho mam dole za křídlem. Korzár od LM lítá taky skvěle!
Po přestávce se vracím k aktivní modelařině. http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=955
PH

#7 Příspěvek od PH »

Mám od LM Mustanga P51 a je rovněž perfektní, motor BL 24-08-21, regl kolem 20 A, vrtule 8x4,3", tříčlánek LiIon 1300 mAh. Motor má 1750 ot. na volt. Plně doporučuji. :wink: na vyřádění.
Když je termika, lítaj i vrata od stodoly. PH
Ciza2

#8 Příspěvek od Ciza2 »

Zdravim panove, planuju si poridit taky neco takovyho jako je zminovanej FW 190, chtel bych se ale optat, mam AXI 2814/12 a protoze vazi kolem 100g, chtel bych se zeptat jeslti je vubec mozne ho do era od LM dat, jestli to nebude tezky na cumak a jestli to ma vubec cenu zkouset. nerad bych koupil toto ero a pak zjistil ze je mi to na prd. Popr jaky ero by jste mi doporucili. Predem diky.
Zacatecnik, omlouvam se za zacatecnicke doterne otazky. :)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Abu »

Obavam se, ze tenhle motor je tak o 1-2 rady vetsi nez je zdravo. Tyhle 85cm EPP era od L.M. litaj skvele s motory 55 - 70g, 200W, letova vaha max do 500g, 400-450g nejlepe. Motor 2814 by byl tak do neceho s rozpetim 1m.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Ciza2

#10 Příspěvek od Ciza2 »

Takze myslite ze by to bylo moc tezky na cumak a ze by to tech 50g navic bylo cejtit? i kdyz bych to zkusil dovazit baterkou nebo tak neco?

Pak uz mi asi teda zbyva si vytisknout planek a vyrezat si to ero z epp sam co?

A uz asi nebude pouzitelny pro kombat ze?? znamy mi rikal ze tam jsou povoleny motory kolem 50g a ne vic? je to pravda?
zbek
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od zbek »

V epa kombatu je jedno jak těžký máš motor ale idealní se jeví vaha kolem 55g +- 5g :oops:
zbek

aircombat
Ciza2

#12 Příspěvek od Ciza2 »

Jo takhle, tak uz to chapu. Ok zkusim teda vypotit neco jinyho. LM mi doporucil FW 190 xl co ma na strankach. Mate nekdo zkusenosti s timto modelem? da se i s timto litat kombat? a bude to konkurecne schopny?
wroum

#13 Příspěvek od wroum »

Ciza2 píše:Jo takhle, tak uz to chapu. Ok zkusim teda vypotit neco jinyho. LM mi doporucil FW 190 xl co ma na strankach. Mate nekdo zkusenosti s timto modelem? da se i s timto litat kombat? a bude to konkurecne schopny?

lita to moc pekne, ale nesplnuje to pravidla pro zadnou kategorii kombatu.
powder
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od powder »

Když nesplňuje, musíš si udělat vlastní :lol:
Ciza2

#15 Příspěvek od Ciza2 »

Powder: tak vase era vypadaji fakt suprove, necham s ito projit hlavou a vrhnu se do neceho takovyho taky. diky moc
Odpovědět

Zpět na „Kombat“