doporucte mi motor, aby mel objem 2.5cm3 , aby me nezlobil ,cili jel jak hodiny, startoval na tuk i treba i v zime . Nemusi byt z levnych. Je vubec neco takovyho !?
spolehlivy motor na ajrkombat
spolehlivy motor na ajrkombat
Nazdar piloti,
doporucte mi motor, aby mel objem 2.5cm3 , aby me nezlobil ,cili jel jak hodiny, startoval na tuk i treba i v zime . Nemusi byt z levnych. Je vubec neco takovyho !?
OS Max je spolehlivej, ale moc se v combatech nepoužívá. Je drahej a LA řada má malej výkon. A možná je pro to i nějakej jinej důvod, ale já ho neznám.
Co třeba ASP 2,5ccm? Já mám 2ccm (ne v kombatu) a funguje perfektně. Mně funguje dobře na klasický palivo 80/20, ale možná pokud bys dal palivo 20% ricín a 5% nitro tak by to mohlo bejt ještě lepší.
Co třeba ASP 2,5ccm? Já mám 2ccm (ne v kombatu) a funguje perfektně. Mně funguje dobře na klasický palivo 80/20, ale možná pokud bys dal palivo 20% ricín a 5% nitro tak by to mohlo bejt ještě lepší.
Jeste ke konfiguraci motoru: MVVS 2,5 a 3,5ccm se delaji i verzi ABC. Vyhoda techto motoru je ta ze se da hlava motoru pootocit. Lepsi tedy je (pro kombat) otocit hlavu valce tak, aby tlumic smeroval do zadu. Ma to par vyhod: je mensi plocha modelu (celni odpor) a nenarusuje se tak moc vizualni vzhled modelu...
jestli máš zájem tak ti můžu střelit 3,5 MVVS ůplně nová jenom vypláchnutá od špon a připravena k zábehu za 1000 kč a když budeš mít zájem tak třeba i černou rouru k tomu za nějakej ten peníz.
Ale jestli ti na penezích nezáleží tak si kup 4 ccm OS maxe FX řadu nebo Irvina. Ale pak to můžeš dát jenom do letadel které tyhle motory můžou vozit. Třeba Mesrsmit BF 109 ho vozit nemůže.
Třeba boing nebo něco podobného.¨
Ale brna (MVVS) jsou oblíbené kůli ceně. jinak spolehlivost jenom v max otáčkách jakmila začnež ubírat a přidávat jde to do tuhých .
Ale jestli ti na penezích nezáleží tak si kup 4 ccm OS maxe FX řadu nebo Irvina. Ale pak to můžeš dát jenom do letadel které tyhle motory můžou vozit. Třeba Mesrsmit BF 109 ho vozit nemůže.
Třeba boing nebo něco podobného.¨
Ale brna (MVVS) jsou oblíbené kůli ceně. jinak spolehlivost jenom v max otáčkách jakmila začnež ubírat a přidávat jde to do tuhých .
ted jsem cet neco o nejaky 2,5 norvel.podivej se na www.aircombat.bezstarosti.cz tam je posanej.