Sali píše:Jestli nejsi v ovladani heliny opravdu dobrej,tak JSM nekupuj.Nemaji pruzne ulozenou hridel unasecu a tim padem je to hodne ostrej vrtas.
A ted zase z jineho soudku: vysílač Futaba 6 EXP jde připojit k pc nevyčetl jsem to tam.
Sali píše:No,treba Trex,Volf a jine maji kolem pricne hridelky gumove pruzne krouzky a co ja vim JSM je nema a hridelka je v hlave nafest.
jenikKL píše:no fakt nevim. Machame akorat pradlo, ale od te doby co mame pracku.
Ale .... pamtuji si, ze poctem tech krouzku se nastavuje jak hodnej ten vrtas je. To mas pravdu.
Ale ted si to nedokazu predstavit, jakou vlastnost toho vrtulniku to ovlivni. Patky co drzi listy jsou na dvojitych loziskach a ty krouzky jsou pred tim, takze nevidim souvislost. Mozna snad, ze by to brzdilo ten pohyb toho kmitani listu ?
Nezalozime nove vlakno ? Kdo tomu rozumi, mohl by to polopaticky vysvetlit. Ja vubec netusim co to udela, kdyz dam o krouzek mene. Mozna to zkusim.
mati píše:tredapepek píše:Prosím tě neznáš někoho kdo má vrtase??? z č budějovic a okolí???
A víš, že i znám, není nás tu tedy mnoho. Pár kluků létá i v CK...
cernos píše:tak to jsem rád že někdo v čb taky lítá s vrťasema, znám jednoho týpka, ne teda osobně ale plánuju s ním návštěvu.
on sám má Blade 400 se kterým už si velmi dobře rozumí a taky koupil nějakýho rexe 600 (nebo raptora...)
jsem taky začátečník takže se k vám rád přidám a někdy by nám to někdo zkušenej mohl ukázat.
jsem sice z PT ale do ČB jezdím každý den do práce....