no ked sa to vsetko zacalo pouzivala sa 3M paska.
vlakna su pozdlzve alebo pozdlzne+priecne. ja som vtedy zohnal pasku co mala pozdlzne vlakna rovnomerne po celej ploche.
nevyhoda bola ze na slnku zvetrala a odlepovala sa.
teraz sa da kupit nieco podobne v Baumaxe a zahradkarskych obchodoch. su nepriesvitne takze maju urcite vacsiu odolnost protu UV ziareniu. ale su aj tazsie.
za rok na slunku ti ta paska sleze pokud ji mas na hore skus spis pokd to nemas na nejake silene vyztuhy pouzit tu textilni tesa mely by dyl vydrzet a aji trochu kontaktniho lepidla
Asi nejrozšířenější značka je 3M nebo Scotch (ale viděl jsem ji pouze v šířce 20 mm) stála okolo 60 kč a jedna rulička stačila bohatě na 1 svahovku (Tornádo 11) a ještě zbylo na opravy. Kupoval jsem ji v obchodě kde mají potřeby pro kopírování.
A v cem je jina Scotch od 3M? ja vcera koupil u reicharda 2cm sirokou s podelnymi vlakny za 80,- nevim jak dlouhou, jeste se mrknu.. jak je dlouha ta Scotch? tech 20,- musi byt nekde znat...??(pokud to neni takhle drahy jen u reicharda)??
Je úplně stéjná, vzadu na obale bylo i logo 3m a Scotch s tím že jde o nějaký společný projekt ohledně kancelářských potřeb. tu pásku jsem vykoupil, měli je ve slevě a od té doby jsem ji už nikde neviděl.
Ja kupuju skelnou pasku u firmy V&V v Trebizskeho ulici 4 na Praze 2. Je to 3M, 50metru, 25mm sirka pricnepodelna za 151Kc is DPH. Na podzim jsem koupil nejakou "no name" pasku a mela rozhodne horsi zivotnost nez ta 3M.