JMalik píše:Ne, zkus po tom zreverzování počkat zase s tou pákou plynu v horní poloze. Ještě zkus zkontrolovat rozsah toho kanálu plynu. Aspoň do něj připoj servo a podívej se jestli má 100 procent dráhu na obě strany a když je knipl uprostřed jestli je servo v 0. Nezapomeň do nějakého kanálu strčit napájení.
A nezničím tim něco? (asi ne když to radíš) ale ptám se abych něco nezku**il
BTW: to co radí valino jsem žkoušel snad 1000x a nepomáhá
JMalik píše:Ne, zkus po tom zreverzování počkat zase s tou pákou plynu v horní poloze. Ještě zkus zkontrolovat rozsah toho kanálu plynu. Aspoň do něj připoj servo a podívej se jestli má 100 procent dráhu na obě strany a když je knipl uprostřed jestli je servo v 0. Nezapomeň do nějakého kanálu strčit napájení.
A nezničím tim něco? (asi ne když to radíš) ale ptám se abych nšco nezku**il
Podle toho co píšeš jsi Velký Smolín,ale aby jsi to tímhle postupem zničil, to by jsi musel být čistokrevný trotl.
Už si to asi psal, ale, když tedy zapneš rádio s plným plynem a poté zapojíš regl na aku, a až naběhne přijímač, co se v tu chvíli stane? Roztočí se motor ihned nebo nejdřív nějak pípne (víckrát pípne)?
[quote="mnov"]Ještě můžeš vyzkoušet regulátor připojit do jiného kanálu (třeba na výškovku).[/quote
Ano
Nezapomeň ten knipl držet v nějaké krajní poloze.Když to zase nebude makat zkusit druhou.
Zítra jedu na hory,napiš sem potom jak to dopadlo.Možná to zkus jindy-víc tma,rozsvítit jiné světlo,za úplňku.... Ahoj.
Doktor píše:Už si to asi psal, ale, když tedy zapneš rádio s plným plynem a poté zapojíš regl na aku, a až naběhne přijímač, co se v tu chvíli stane? Roztočí se motor ihned nebo nejdřív nějak pípne (víckrát pípne)?
Jednou pípe a pak až naběhne přijímač tak se roztočí
Hmmm. Ten regl se chová zcela nestandartně. Já bych asi problém tlumočil s popisem stavu rovnou výrobci. Tam už by měli vědět kde je problém. Mně osobně se tam nelíbí ta prodleva pro naběhnutí přijímače. Ale předpokládám, že podobně fungujou i jiné systémy 2,4GHz a zatim si nikdo na problém s programováním reglu nestěžoval. Fakt nevim.
hele a neni mozne ze ti na dx5 trosicku blbne paka plynu a pri plnem plynu nemas plnej, ale mas trebas 97. vim ze to nema displej, tak to nezjistis, ale uz sem tohle nekde cetl, ze s tim byl problem.proste podrzet paku vice nahoru, ale je to jen napad
No tak stejně budu muset do modelářství aby mi vyměnili konektory na nabiječce tak tam vemu i regl. a když to nepůjde naprogramovat ani tomu prodavači tak to pošlu na reklamaci do alfamodelu. Ale dle mého názoru to nenaprogramuju z toho důvodu že mi přijímač naběhne až po reglu ale tak uvidim pak dám vědět jak jsem dopadl.
Obnovim toto tema co se stane kdyz zapojim regl obracene do prijimace myslim otocit konektor takze se mi prohodej krajni kabely mezi sebou co se stane? neodejde to nebo se to vubec nerozjede nebo to bude jako kdybych dal revers na plyn kdyz bude paka dole bude plnej a kdyz nahore tak 0???
Doktor píše:Stát by se asi moc nemělo, ale regl by neměl asi vůbec reagovat.
Me napodlo ze bych to mel obracene ale jak rikas to by mi regl asi nesel vubec a me normalne de jen se mi rozbehne i s max plynem a nejde mi znova naprogramovat
Tak vám tady píšu jak sem nakonec s tímto reglem dopadl. Včera sem byl na srazu modelářů v Táboře a jeden modelář který mi s reglem nabídl pomoc měl sebou 2,4 Futabu Fasst. Futaba naběhla téměř okamžitě takže se regl dostal do progamovacího módu a mi to naprogramovali. Proto upozorňuji na pomalé nabíhání spektry a regly MGM.