FA/18 Hornet

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Mar
Kontaktovat uživatele:

FA/18 Hornet

#1 Příspěvek od Mar »

Zakoupil jsem set FA/18 Hornet a prosím touto cestou dobrovolníky,kteří by mi sdělili své zkušenosti se stejným nebo podobným modelem letadla.Teprve se chystám jej složit a až počasí dovolí,tak zalétat.Mám nalétáno mnoho hodin na simulátoru,ale nevím,zdali to bude mít kýžený efekt.Předem všem děkuji.
trey
Kontaktovat uživatele:

Re: FA/18 Hornet

#2 Příspěvek od trey »

Mar píše:Zakoupil jsem set FA/18 Hornet a prosím touto cestou dobrovolníky,kteří by mi sdělili své zkušenosti se stejným nebo podobným modelem letadla.Teprve se chystám jej složit a až počasí dovolí,tak zalétat.Mám nalétáno mnoho hodin na simulátoru,ale nevím,zdali to bude mít kýžený efekt.Předem všem děkuji.

ahoj
radim ti sežen si někoho v okolí kdo ti to zalítne a nastaví a poradí ti co a jak :wink:
pajax007
Kontaktovat uživatele:

F 18

#3 Příspěvek od pajax007 »

Dmychadlová stíhačka jako první reálné letadlo?
Dávám bolševikovi pět maximálně deset sekund.
Uložit do krabice a naučit se létat s nějakým cvičným letadlem (Easy Star a pod.) Dobře se dá naučit lítat i s EPP kombatovým érem - hlavně je dobře opravitelný, ale EPS stíhačka na dmychadlo? You are crazy!
Pajax 007
strigy

Re: F 18

#4 Příspěvek od strigy »

pajax007 píše:Dmychadlová stíhačka jako první reálné letadlo?
Dávám bolševikovi pět maximálně deset sekund.
Uložit do krabice a naučit se létat s nějakým cvičným letadlem (Easy Star a pod.) Dobře se dá naučit lítat i s EPP kombatovým érem - hlavně je dobře opravitelný, ale EPS stíhačka na dmychadlo? You are crazy!
Pajax 007

přesně tak :wink:, ale s tim epp kombatem bych nezačinal. ten wild hawk nebo easy star je ideal
ROMI
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ROMI »

Mam F/A-18 tiez, postaveny caka na pocasie a zalet, tak Ti nepomozem...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Nakadah »

Panove maji pravdu, dmychadlovy model neni pro zacatek vubec vhodny. Je treba ho drzet porad na rychlosti a pocitat s jistou prodlevou nez dmychadlo zabere. A musi se pocitat s tim, ze tady neni zadny vrtulovy proud ktery by ofukoval ridici plochy. Pri velmi male rychlosti je pak ovladatelnost horsi.

Opravdu klasicke cvicne nerozbitne ero (ES,WH) je velmi vhodne pro ziskani
realnych navyku. Ja bych se do dmychadla mozna nepustil ani ted, po 6 modelech.

To je ta F/A-18 od Pelikana? Nak
voza

#7 Příspěvek od voza »

Já bych taky rád přešel na dmychadla, konkrétně na Gripena od Pelikána nebo postavím vlastní dle koupeného plánu, ale řeknu ti teda jít na to rovnou je sebevražda, já mám něco k 10 hodinám nalítáno s Gripenem od EPPIRFORCE a dalšíma PS stíhačkama vlastní výroby s tlačným motorem který částešně imituje dmychadlový pohon a i tak mám docela bobky. Jak doporučují výše nějaký cvičný model 100% a určitě bych koupil být tebou nějakou stíhačku aspoň od freeairu. Ať vidíš v reálu co to dělá a že to dokáže dělat psí kusy. 3D akrobat je na prd protože ten má stále ofukované řídící ploch vrtulí.
ROMI
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ROMI »

Mam toho Horneta od Pelikana.
Uz len to pocasie, potom napisem viac...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nakadah »

Aha ohledne toho Horneta tady nekdo na manii a nebo v galerii rcserveru psal zkusenosti. Je treba uplne jinak poladit teziste myslim a taky vytokove trysky nejsou v ose modelu takze to ma vliv na letovy projev, tusim ze psal neco o vzpinani modelu pod plynem.

No pokud uz mermomoci MUSIS, tak ho nejdriv co nejlepe serid a pak si vyber prostor kde je vyssi trava. At se dopadove poskozeni co nejvic eliminuje :wink: Nak
Abu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Abu »

Doporucuji predem vykopat uhledny hrobecek, pocasi je k tomu ted priznive, puda neni promrzla.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Marek71 »

Pokiaľ si trúfaš na nejaký pokročilejší a rýchlejší model než je napr. Easystar a Wildhawk (i keď po tvojich "skúsenostiach" na sime to nie celkom chápem), skús napr. Toro 900 od Telinku. Bol to moj druhý model po ES, aspoň získaš predstavu, ako reálne lieta trochu rýchlejší model.

Horneta odlož zatiaľ do skrine, jeho čas ešte príde. A prečítaj si toto:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11651
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jetson »

Jářku, nenech se odradit. Já si myslím, že to bude zážitek na celý život a za ty 4 litry to stojí. Navíc, jestli nejsi slepej jako já a máš opravdu pořádně nasimováno, je šance, že si i zalítáš a s ohledem na matroš, když to nakonec necháš spadnout bez snahy přistát, máš celkem slušné šance, že si zalítáš i víckrát, popřípadě dostaneš druhou šanci, schovat to do skříně a koupit něco pomalejšího.

HLAVNĚ, až Ti to zmizí z očí, ještě než se vydáš letadlo hledat, stáhni plyn. :wink:
ROMI
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ROMI »

2Nakadah

Rád by som si precital, tie veci o hornete, ale tu som to nenasiel, mozes mi poslat link? PLS
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Nakadah »

http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&amode=&id=1610

Nasel sem akorat tohoto majitele. Kontaktuj ho at ti esi ti nepovyklada. Ale podle toho co pise to neni pro zacatecnika. Vazne ne. Nak
ROMI
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ROMI »

Dakujem Ti.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“