Easycopter V6- problem s nastavenim

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
EasyV6

#61 Příspěvek od EasyV6 »

mal som Blade 400 a ostal mi easycopter v6 takze..:D.....kupim ale lepsi a striedavi motor musi byt....
Troll

#62 Příspěvek od Troll »

Kolektiv a plyn jsou dva samostatné kanály.Musí být. To jenom u vrtulníků bez kolektivu se řídí tah rotoru změnou otáček - plynem.
EasyV6

#63 Příspěvek od EasyV6 »

Troll píše:Kolektiv a plyn jsou dva samostatné kanály.Musí být. To jenom u vrtulníků bez kolektivu se řídí tah rotoru změnou otáček - plynem.

lahsie povedane ze u dvojrotoroveho sa riadi tah motoru zmenou otacok-plynom
Troll

#64 Příspěvek od Troll »

No to není " lahšie povedané" . To co jsem napsal já ,je správně. To jak jsi to pochopil Ty, je zdvořile řečeno, nesprávné. V tomto případě motor žádný tah nemá. Tah má proudový nebo raketový motor. Elektrický motor ve vrtulníku pohání rotor a ten rotor vyvozuje tah. A počet rotorů s touto skutečností naprosto nesouvisí.
P.S. To bych moc rád viděl jak provozuješ toho Blade 400 kterého si prý měl když ani nevíš jaké kanály a kolik je třeba na vysílači pro ovládání vrtulníku. 8O
EasyV6

#65 Příspěvek od EasyV6 »

ja som len chcel vedet aky je piaty kanal ..nic viac...
JMalik

#66 Příspěvek od JMalik »

Ty, EASYV6 mám nápad.
Vem nějakou autobaterku ( normální z náklaďáku, tak 225Ah),navrtej to na spojce 2 článku, to ti dá napětí něco málo přes 4V, vyndej tu lipolku z V6 a připoj tohle. Nebudeš mít problém se změnou napětí a trimováním. Když to připojíš tvrdým drátem místo licny (stačí CY 6mm2), tak to nemusíš ani řídit,bude to viset samo. Dej to ven,dnes má být tak -20, tak se ani nepřehřejou ty motory.Pokud neodejdou kartáčky v motorech (nebo něco jiného), tak to určitě vydrží létat do rána. Ty tam u toho nestůj, běž domů, dej si čaj s rumem A NĚCO SI O TOM NAPŘED PŘEČTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neber to ve zlém, ti kluci se Ti snaží pomoct, ale Ty si nedáš říct. Odkazů tady najdeš spousty. Pak s tím dvourotorem odlétej (nebo odvis) aspoň hodinku a uvidíš, kolik Tvých problémú se vyřeší úplně samo.
Troll

#67 Příspěvek od Troll »

JMalik píše:Ty, EASYV6 mám nápad.
Vem nějakou autobaterku ( normální z náklaďáku, tak 225Ah),navrtej to na spojce 2 článku, to ti dá napětí něco málo přes 4V, vyndej tu lipolku z V6 a připoj tohle. Nebudeš mít problém se změnou napětí a trimováním. Když to připojíš tvrdým drátem místo licny (stačí CY 6mm2), tak to nemusíš ani řídit,bude to viset samo. Dej to ven,dnes má být tak -20, tak se ani nepřehřejou ty motory.Pokud neodejdou kartáčky v motorech (nebo něco jiného), tak to určitě vydrží létat do rána. Ty tam u toho nestůj, běž domů, dej si čaj s rumem A NĚCO SI O TOM NAPŘED PŘEČTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neber to ve zlém, ti kluci se Ti snaží pomoct, ale Ty si nedáš říct. Odkazů tady najdeš spousty. Pak s tím dvourotorem odlétej (nebo odvis) aspoň hodinku a uvidíš, kolik Tvých problémú se vyřeší úplně samo.

Skvělý!! To je ta nejlepší rada co náš nový nadějný kolega pilot až dosud dostal. :D :D :D
P.S. Trošku jsi si naběhl, za chvilku tady bude dotaz co je to licna a kde se sežene akumulátor z náklaďáku.
scarabeus

#68 Příspěvek od scarabeus »

JMalik: super odpoved, to sedlo :-)))
EasyV6

#69 Příspěvek od EasyV6 »

fakt super napad a uz som aj zohnal baterku z nakladaku.. :D :D :D :D ....a je to dobre...len skoda ze sa mi to vybije..:D
EasyV6

#70 Příspěvek od EasyV6 »

a prosim vas neberte ma jak keby som bol retardovany aalebo nieco takeho
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#71 Příspěvek od rampa_mckvak »

Co neubrzdíš neukecáš.
majek-easycopterV6

#72 Příspěvek od majek-easycopterV6 »

scarabeus píše:Je to uplne NORMALNI chovani. Staci? Jedinej dvourotor, co snad drzi, by mohl byt Blade mCX.

ale me to nedela ja jsem lital 10 minut a furt stal na miste(to jsem delal takovej test) :mrgreen: :lol:
snipes

#73 Příspěvek od snipes »

prave som dolietal s easycopterom a trim je uplne na doraz vsetko som skusal prehodit ten trim na druhu stranu a potom zapnut.....ale nic stale ho musim viac a viac trimovat a uz som na konci...co s tym?
snipes

#74 Příspěvek od snipes »

?potrebujem surne diky
scarabeus

#75 Příspěvek od scarabeus »

snipes píše:?potrebujem surne diky

Jasne, je to zivotne dulezity, vid :-D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“