dotaz
Ahoj,
1) Zamysli se nad používáním veřejných oznámení. Nejsou tu pro normální dotazy.
2) Zamysli se nad normálnímy názvy příspěvků, které vypovídají něco o tvém dotazu. Teda pokud chceš aby ti někdo poradil.
3) Pokud jsem tě dobře pochopil, jde ti o připojení Hitec Eclipse k simulátoru. Jestli používáš origo kabel tak ten by měl odpojit VF díl ihned po připojení do vysílače. U Optica mi to bez problémů chodilo.
Další možnost je vyndavat VF díl, ale to je opruz.
1) Zamysli se nad používáním veřejných oznámení. Nejsou tu pro normální dotazy.
2) Zamysli se nad normálnímy názvy příspěvků, které vypovídají něco o tvém dotazu. Teda pokud chceš aby ti někdo poradil.
3) Pokud jsem tě dobře pochopil, jde ti o připojení Hitec Eclipse k simulátoru. Jestli používáš origo kabel tak ten by měl odpojit VF díl ihned po připojení do vysílače. U Optica mi to bez problémů chodilo.
Další možnost je vyndavat VF díl, ale to je opruz.
TomasTR píše:Když jsem chodil do školy "syntéza" se psala s Y ne s I....![]()
![]()
Ježiš! Další rejpal - pokud nemáš co k příspěvku dodat, tak se raději zdrž nesmyslných připomínek.
Není jedno zda napíše "Y", nebo "I"?! Nebo ty ses snad nikdy nespletl?
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
to 2lizard, mňe to tedi jedno neňý, výš jakí je rozďýl mezi slovem bÝt a bÍt? Velkí, právje proto se to Y a I rozlyšujě.
U cizích slov bych to ještě bral, ale když pak vidím v příspěvku "mněl jsem", tak se mi otvírá kudla v kapse. Když pak někdo napíše, že "mýval ..." mluví o zvířeti, něco vlastní, či to čistil? Něco to ukazuje o autorovi a jeho vzdělání. Také jsem neměl z češtiny jedničku, ale tohle si (snad ještě) pamatuju, také se občas spletu a pak se za to i stydím. Překlep je něco úplně jiného, ten beru.
U cizích slov bych to ještě bral, ale když pak vidím v příspěvku "mněl jsem", tak se mi otvírá kudla v kapse. Když pak někdo napíše, že "mýval ..." mluví o zvířeti, něco vlastní, či to čistil? Něco to ukazuje o autorovi a jeho vzdělání. Také jsem neměl z češtiny jedničku, ale tohle si (snad ještě) pamatuju, také se občas spletu a pak se za to i stydím. Překlep je něco úplně jiného, ten beru.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:Když pak někdo napíše, že "mýval ..." mluví o zvířeti, něco vlastní, či to čistil?
no z toho slova se to nepozna, ale vetsinou je to cela veta a ne jen jedno slovo .. takze kontext ti da odpoved
jinak k dotazu
nevim jestli Eclips neni nejaka vyjimka (coz nepredpokladam), ale normalne se VF modul neodpojuje
MiniMag ; Bendy 400 ; Guppy ; MiniTitan SE ; T-rex 600n
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
2lizard píše:TomasTR píše:Když jsem chodil do školy "syntéza" se psala s Y ne s I....![]()
![]()
Ježiš! Další rejpal - pokud nemáš co k příspěvku dodat, tak se raději zdrž nesmyslných připomínek.
Není jedno zda napíše "Y", nebo "I"?! Nebo ty ses snad nikdy nespletl?![]()
![]()
Hele, každý se někdy splete (já zase píše všecko dvakrát, protože jsem nervák a klepu se
a) z 1. třídy ZŠ
b) cizinec
c) zhulený
d) vše předchozí dohromady...
Nemyslím si proto, že by ta připomínka byla nesmyslná... To že jsme tady "mezi svými" snad neznamená, že spolu musíme mluvit jak degeni...
Vždyť z toho dotazu ani nejde poznat, co vlastně tazatele trápí a je proto v JEHO zájmu vyjádřit se v lidštině...
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Hele vy češtináři. Já jsem na češtinu taky úplný hovado. No a co! Mám se stydět? Proč?! Mám se stydět za něco za co nemůžu?....
Mně nějaký i, y nevadí. Ale serou mě ti co zde píšou jako kdyby byli na mobilu datlovali sms -mezi větama nemaj tečky, místo ě píšou e atd. To pak kolikrát čtu 5x abych pochopil.....
Mně nějaký i, y nevadí. Ale serou mě ti co zde píšou jako kdyby byli na mobilu datlovali sms -mezi větama nemaj tečky, místo ě píšou e atd. To pak kolikrát čtu 5x abych pochopil.....
to rampa mckvak, ty jsi dislektik, disgrafik či jinak dis...? Pokud ano, nemáš se za co stydět, pokud ne, je mi tě líto.
Nevím co kdo z Vás dělá, ale přijít mi takový žadatel o nějakou zajímavou a slušně placenou práci, kde se navíc musí projevovat i písemně a komunikovat s lidmi, ani se nebudu obtěžovat s pohovorem. Bude-li to např. pekař (bez urážky tohoto zaměstnání), tam mi to až tak vadit nebude. Viděl jsem jednou ceduli v Globusu: připravyli sme v našem odělení nabýtku... Na 3 řádkách bylo 8 chyb, děs!!!
Jinak co píše o těch exotech, kteří nerozdělují slova a o interpunkci slyšeli možná z rychlíku, to je smutná pravda. Nehledě na to, že z jejich vět člověk mnohdy ani nepochopí co vlastně chtěli říci.
Je to váš projev a vy se takto prezentujete, okolí si pak dělá obrázek s kým má tu čest. Ale piš si jak chceš.
Nevím co kdo z Vás dělá, ale přijít mi takový žadatel o nějakou zajímavou a slušně placenou práci, kde se navíc musí projevovat i písemně a komunikovat s lidmi, ani se nebudu obtěžovat s pohovorem. Bude-li to např. pekař (bez urážky tohoto zaměstnání), tam mi to až tak vadit nebude. Viděl jsem jednou ceduli v Globusu: připravyli sme v našem odělení nabýtku... Na 3 řádkách bylo 8 chyb, děs!!!
Jinak co píše o těch exotech, kteří nerozdělují slova a o interpunkci slyšeli možná z rychlíku, to je smutná pravda. Nehledě na to, že z jejich vět člověk mnohdy ani nepochopí co vlastně chtěli říci.
Je to váš projev a vy se takto prezentujete, okolí si pak dělá obrázek s kým má tu čest. Ale piš si jak chceš.
Hitec Aurora 9X
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
DAFe nejsem ani diskouš a kolik dalších dis... existuje nemám páru. Takže možná v něčem dis... asi budu
Co se týče přijímacích pohovorů a pod, máš pravdu. Ovšem závisí to na dané pozici. Jenže mě jde hlavně o to, že tady věčně někdo poukazuje na gramatiku. Mysli si co cheš, ale mě je zde úplně jedno jestli tu někdo napíše pyvo místo pivo, protože to dokážu přehlídnout. A nemusí tě být mě líto. Netrap se tím. Jak už jsem psal. Na gramatiku jsem hovado a nikdo to už nepředělá. Ani já
Co se týče přijímacích pohovorů a pod, máš pravdu. Ovšem závisí to na dané pozici. Jenže mě jde hlavně o to, že tady věčně někdo poukazuje na gramatiku. Mysli si co cheš, ale mě je zde úplně jedno jestli tu někdo napíše pyvo místo pivo, protože to dokážu přehlídnout. A nemusí tě být mě líto. Netrap se tím. Jak už jsem psal. Na gramatiku jsem hovado a nikdo to už nepředělá. Ani já
<rejp>
2DAF: Jen takova drobna ... kdyz uz jsme u tech I/Y - pise se "dyslektik", "dysgrafik" a jine "dys-" kdyz chces poukazat na odchylky/vady
</rejp>
Ted vazne. Do urcite miry se to da snest. Ale nekdy je to fakt ohnusnely. Nekdy az tak ze si u toho vzpomenu na tohle.
2DAF: Jen takova drobna ... kdyz uz jsme u tech I/Y - pise se "dyslektik", "dysgrafik" a jine "dys-" kdyz chces poukazat na odchylky/vady
</rejp>
Ted vazne. Do urcite miry se to da snest. Ale nekdy je to fakt ohnusnely. Nekdy az tak ze si u toho vzpomenu na tohle.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
to kmarty: dostal jsi mě, někde výš píšu, že u cizích slov to akceptuju. Tam si mbnohdy také nejsem jistý, (tady jsem se vyšplouch
). Oni někdy ani jazykovědci se nejsou schopní shodnout. Rozdíl je u používání českých slov. Změna písemne např. ve slově bý/ít mění dost zásadně význam sdělení: chtěl jsem bÝt/bÍt s vámi..., co kdo vlastně chtěl? To je hlavní problém, o který jde.
Hitec Aurora 9X