dotaz

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
KYKLOP

dotaz

#1 Příspěvek od KYKLOP »

Ahoj lidi,
tak už mám také phoenix a eclipsu 7 se sintezou,co je pravdy na tom,že musím vyndat modul jinak vyhoří?

Pochopil jsem dobře dikuzi ohlednětoho,že má být vysílačka vypnutá??
díky.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vigo »

Ahoj,

1) Zamysli se nad používáním veřejných oznámení. Nejsou tu pro normální dotazy.

2) Zamysli se nad normálnímy názvy příspěvků, které vypovídají něco o tvém dotazu. Teda pokud chceš aby ti někdo poradil.

3) Pokud jsem tě dobře pochopil, jde ti o připojení Hitec Eclipse k simulátoru. Jestli používáš origo kabel tak ten by měl odpojit VF díl ihned po připojení do vysílače. U Optica mi to bez problémů chodilo.

Další možnost je vyndavat VF díl, ale to je opruz.
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TomasTR »

Když jsem chodil do školy "syntéza" se psala s Y ne s I.... :D :D :D
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
2lizard

#4 Příspěvek od 2lizard »

TomasTR píše:Když jsem chodil do školy "syntéza" se psala s Y ne s I.... :D :D :D

Ježiš! Další rejpal - pokud nemáš co k příspěvku dodat, tak se raději zdrž nesmyslných připomínek.
Není jedno zda napíše "Y", nebo "I"?! Nebo ty ses snad nikdy nespletl? :?: :?: :?:
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DAF »

to 2lizard, mňe to tedi jedno neňý, výš jakí je rozďýl mezi slovem bÝt a bÍt? Velkí, právje proto se to Y a I rozlyšujě.

U cizích slov bych to ještě bral, ale když pak vidím v příspěvku "mněl jsem", tak se mi otvírá kudla v kapse. Když pak někdo napíše, že "mýval ..." mluví o zvířeti, něco vlastní, či to čistil? Něco to ukazuje o autorovi a jeho vzdělání. Také jsem neměl z češtiny jedničku, ale tohle si (snad ještě) pamatuju, také se občas spletu a pak se za to i stydím. Překlep je něco úplně jiného, ten beru.
Hitec Aurora 9X
Machs

#6 Příspěvek od Machs »

DAF píše:Když pak někdo napíše, že "mýval ..." mluví o zvířeti, něco vlastní, či to čistil?

no z toho slova se to nepozna, ale vetsinou je to cela veta a ne jen jedno slovo .. takze kontext ti da odpoved

jinak k dotazu
nevim jestli Eclips neni nejaka vyjimka (coz nepredpokladam), ale normalne se VF modul neodpojuje
MiniMag ; Bendy 400 ; Guppy ; MiniTitan SE ; T-rex 600n
DAF
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DAF »

to Machs Ach jo!!! Zrovna v tvém případě je ten kontext velmi důležitý.
Jinak mít jako vlastnit měkké I, mýt jako čistit tvrdé Y a mýval je zvíře, bez dalšího kontextu :evil:
Hitec Aurora 9X
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RiMr »

2lizard píše:
TomasTR píše:Když jsem chodil do školy "syntéza" se psala s Y ne s I.... :D :D :D

Ježiš! Další rejpal - pokud nemáš co k příspěvku dodat, tak se raději zdrž nesmyslných připomínek.
Není jedno zda napíše "Y", nebo "I"?! Nebo ty ses snad nikdy nespletl? :?: :?: :?:

Hele, každý se někdy splete (já zase píše všecko dvakrát, protože jsem nervák a klepu se :D), ale mě teda přijde, že autor dotazu je:

a) z 1. třídy ZŠ
b) cizinec
c) zhulený
d) vše předchozí dohromady... :D :D :D

Nemyslím si proto, že by ta připomínka byla nesmyslná... To že jsme tady "mezi svými" snad neznamená, že spolu musíme mluvit jak degeni...
Vždyť z toho dotazu ani nejde poznat, co vlastně tazatele trápí a je proto v JEHO zájmu vyjádřit se v lidštině... :)
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#9 Příspěvek od rampa_mckvak »

Hele vy češtináři. Já jsem na češtinu taky úplný hovado. No a co! Mám se stydět? Proč?! Mám se stydět za něco za co nemůžu?.... 8) :wink:
Mně nějaký i, y nevadí. Ale serou mě ti co zde píšou jako kdyby byli na mobilu datlovali sms -mezi větama nemaj tečky, místo ě píšou e atd. To pak kolikrát čtu 5x abych pochopil.....
DAF
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DAF »

to rampa mckvak, ty jsi dislektik, disgrafik či jinak dis...? Pokud ano, nemáš se za co stydět, pokud ne, je mi tě líto.
Nevím co kdo z Vás dělá, ale přijít mi takový žadatel o nějakou zajímavou a slušně placenou práci, kde se navíc musí projevovat i písemně a komunikovat s lidmi, ani se nebudu obtěžovat s pohovorem. Bude-li to např. pekař (bez urážky tohoto zaměstnání), tam mi to až tak vadit nebude. Viděl jsem jednou ceduli v Globusu: připravyli sme v našem odělení nabýtku... Na 3 řádkách bylo 8 chyb, děs!!!
Jinak co píše o těch exotech, kteří nerozdělují slova a o interpunkci slyšeli možná z rychlíku, to je smutná pravda. Nehledě na to, že z jejich vět člověk mnohdy ani nepochopí co vlastně chtěli říci.
Je to váš projev a vy se takto prezentujete, okolí si pak dělá obrázek s kým má tu čest. Ale piš si jak chceš.
Hitec Aurora 9X
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#11 Příspěvek od rampa_mckvak »

DAFe nejsem ani diskouš a kolik dalších dis... existuje nemám páru. Takže možná v něčem dis... asi budu :D
Co se týče přijímacích pohovorů a pod, máš pravdu. Ovšem závisí to na dané pozici. Jenže mě jde hlavně o to, že tady věčně někdo poukazuje na gramatiku. Mysli si co cheš, ale mě je zde úplně jedno jestli tu někdo napíše pyvo místo pivo, protože to dokážu přehlídnout. A nemusí tě být mě líto. Netrap se tím. Jak už jsem psal. Na gramatiku jsem hovado a nikdo to už nepředělá. Ani já :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od DAF »

to rampa mc kvak & all: Mňej eto f celku jědno jak ti sy pýšeš, jě to jěnako rád tvoje vyzydka.
P.S. také dělám chyby, ale I/Y si proboha doufám pamatuju bez chyb.
Hitec Aurora 9X
scarabeus

#13 Příspěvek od scarabeus »

Musim reagovat, neda mi to. Zakladni vzdelani mame snad vsichni, tak nebudme prasata a pisme hezky cesky. Ano, jsem na to vysazenej a rve mi to oci kdyz vidim i/y a me/mne, nemuzu si pomoct :)
kmarty

#14 Příspěvek od kmarty »

<rejp>
2DAF: Jen takova drobna ... kdyz uz jsme u tech I/Y - pise se "dyslektik", "dysgrafik" a jine "dys-" kdyz chces poukazat na odchylky/vady :-)
</rejp>

Ted vazne. Do urcite miry se to da snest. Ale nekdy je to fakt ohnusnely. Nekdy az tak ze si u toho vzpomenu na tohle.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
DAF
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od DAF »

to kmarty: dostal jsi mě, někde výš píšu, že u cizích slov to akceptuju. Tam si mbnohdy také nejsem jistý, (tady jsem se vyšplouch 8) ). Oni někdy ani jazykovědci se nejsou schopní shodnout. Rozdíl je u používání českých slov. Změna písemne např. ve slově bý/ít mění dost zásadně význam sdělení: chtěl jsem bÝt/bÍt s vámi..., co kdo vlastně chtěl? To je hlavní problém, o který jde.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“