Innovator

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
2lizard

#16 Příspěvek od 2lizard »

Tak si ho kup a velmi brzi pochopíš o čem zde všici píšem.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
helifish

#17 Příspěvek od helifish »

Ja uz jako kluk mel rad stavebnici Merkur. :lol: :lol: :D
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#18 Příspěvek od rampa_mckvak »

2lizard: Ale jo. Já to chápu o čem tu zde všici píšete. Vy máte pohled a znalosti zkušeného a vyspělého a já pouze toho co má jen V6 a mcx. Ceny náhradních dílů budou určitě sprostě předražené. Bohužel. A občasné nějaké to seřízení bude třeba. Tomu se nebráním. A nějaké nastavování přes pc mě zas tak nebere.
Hele beru to tak. Např. co je dnes ve spotřebitelské třídě za video kamery je hrůza. Žádnou z nich bych nechtěl. Je to pro lidi co si strčej jednu ruku do kapsy a druhou připlácnou k oku a víc neřešej. Tak že kdo si koupí Inovator bude sním buť spokojenej až do smrti (myslím životnost vrtulníku, ale kdo ví :D ), nebo časem půjde dál a nebude toho litovat, že si ho koupil a nebo bude toho litovat atd atd.

helifish: Jo Merkur. Dodnes ho mám na půdě. A to když jsi měl k tomu motorky, to byly stroje...
:lol: :lol: :lol:
Aleš Březina

#19 Příspěvek od Aleš Březina »

Innovator bych zas tak neodsuzoval, v kombinovaném servu se dají např. měnit převody, pohon, dokonce se dá řada dílů postupně nahradit kovovými součástkami, je pravda že, ceny ještě nejsou známi, takže si musíme počkat na jejich zveřejnění.

Je ale pravda, ač jsem chtěl do něj jít, tak po návštěvě helisevisu půjdu do Protose, pořizovací náklady sice vyšší, ale je to jinak už pořádný vrtulník, kde se dají v pohodě použít A123.
Rotvík

#20 Příspěvek od Rotvík »

Nedělá mi žádný problém pochopit že jsou lidi které nějaké montování nebaví (což já jsem opak,strašně rád se v něčem hrabu :) ) a chtějí více méně jen lítat.No a pokud chtějí jen tak poletovat tak proč ne,i když výrobce tvrdí že to zvládne i akrobacii.
A nemožnost záměny dílů jak tu vzpomínal 2lizard?
No a na Trexe je možnost dát něco jiného?
Osobně nevím ,nemám ho,ale většinou se tady dočtu jestli na vrtulník XY jde dát něco z Trexe,obráceně jsem ještě nic nepostřehl. :-)
Ceny dílů na Inovatora jsem taky nikde nenašel tak nač je tu diskuze že budou předražený?
Nic proti Trexovi,ale občas mi to tu příjde jak u nás na Audiclubu,tam taky pro mnohé co není Audi je automaticky šrot i když dotyčný v jiném autě ani neseděl :-))A přesto existují lidi kterým na přesun z místa A do místa B stačí Fábie tříválec.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#21 Příspěvek od rampa_mckvak »

Rotvík píše:Nedělá mi žádný problém pochopit že jsou lidi které nějaké montování nebaví (což já jsem opak,strašně rád se v něčem hrabu :) ) a chtějí více méně jen lítat.No a pokud chtějí jen tak poletovat tak proč ne,i když výrobce tvrdí že to zvládne i akrobacii.
A nemožnost záměny dílů jak tu vzpomínal 2lizard?
No a na Trexe je možnost dát něco jiného?
Osobně nevím ,nemám ho,ale většinou se tady dočtu jestli na vrtulník XY jde dát něco z Trexe,obráceně jsem ještě nic nepostřehl. :-)
Ceny dílů na Inovatora jsem taky nikde nenašel tak nač je tu diskuze že budou předražený?
Nic proti Trexovi,ale občas mi to tu příjde jak u nás na Audiclubu,tam taky pro mnohé co není Audi je automaticky šrot i když dotyčný v jiném autě ani neseděl :-))A přesto existují lidi kterým na přesun z místa A do místa B stačí Fábie tříválec.

Moje řeč. :!: Každej kdo ho odsuzuje ho viděl tak maximálně na výstavě, nebo na netu a přitom v pazourách ho nikdy nedržel a už dopředu ví že to stojí za h***o. Až tu někdo napíše, že ho má doma a je to super, nebo, že stojí za prd, může se diskuze dál rozvíjet. :idea:
Jumbo747

#22 Příspěvek od Jumbo747 »

Ja ho vcera shlednul na Krtkovani a neni to vubec spatne a osklive, me se zamlouval
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
rampa_mckvak

#23 Příspěvek od rampa_mckvak »

raging

#24 Příspěvek od raging »

To je klasika,vdycky,kdyz se objevi neco noveho,tak to hned vsichni predem odsoudi :idea: prvni napise,ze by to nechtel ani za babku a pak to nekteri okamzite papouskujou :P pro jistotu.Ted by se koncem tydne meli konecne obevit v CR,tak uvidime :wink:
Troll

#25 Příspěvek od Troll »

Nemáš pravdu, všichni Innovatora neodsuzují. Jsou lidi, kterým se líbí a chtějí ho. Já patřím mezi ty, kteří ho nechtějí. A nejsem zaujatý, mám ale už svoje zkušenosti vykoupené mnoha slepými cestičkami a takovou zbytečně utracenou sumou peněz, že by z toho většina místních přispěvatelů omdlela. A dívám se na to svým pohledem.Pohled jného člověka může být zcela odlišný a nemůžu a ani nechci říct, že nemá pravdu. Každý preferuje něco jiného a z jeho hlediska je správný jeho názor. Pokud se ale nad příspěvky kritků zamyslíš nezaujatým pohledem a ne pohledem obchodníka který ho bude prodávat a tudíž má zájem o co nejlepší hodnocení zde na fóru, tak musíš uznat že ta kritika nebyly vymyšlené bláboly ale skutečné a konkrétní reálné nedostatky. Bez ohledu na to, jestli to už někdo v rukách měl nebo ne. Sice nevím čím se živíš, ale musíš uznat že když se do Tvého oboru dostane nějaká novinka, na základě Tvých zkušeností a informací které jsou k dispozici jsi schopen posoudit klady i nedostatky i když to ještě konkrétně v rukou nemáš.
A na závěr,nic bych sem nepsal, ale protože jsem byl jedním z prvních kritků, Tvůj příspěvek se mne trošku dotknul, je mi naprosto jasný důvod proč jsi napsal co jsi napsal. Budete mít Innovatory a potřebujete je prodávat.Ty z toho budeš mít zisk. Na tom není nic špatného a přeji Ti aby se vám dařilo co nejvíce a taky aby lidi s Innovatorem byli spokojení. A zase já jsem napsal co jsem napsal proto, že mám radost když jsou lidi se svým vrtulníkem spokojení a daří se jim a nejsem rád když si koupí něco, co je pak od heli navždy odradí.Ale aby byli spokojení a ne zklamaní musí vidět obě strany mince, ne jenom tu hezkou.
raging

#26 Příspěvek od raging »

částečně s tebou souhlasím,ale nemáš úplně pravdu,dalo by se diskutovat až do rána,ale já jsem línej psát,radši bych poklábosil;no,já ho neprodávám,to Pelikán,já bych si ho rád koupil,nejsem začátečník,jen mě hodně zajímá.Viděl jsem Inovátora v Jihlavě a teď před několika dny v Norimberku,no uvidíme v praxi. :)
pepermint

#27 Příspěvek od pepermint »

pockame kym si ho niekdo kupi a napise jak lieta potom ho mozme odsudzovat
kyosho stratus 2000s , robbe lama
raging

#28 Příspěvek od raging »

Troll píše:Nemáš pravdu, všichni Innovatora neodsuzují. Jsou lidi, kterým se líbí a chtějí ho. Já patřím mezi ty, kteří ho nechtějí. A nejsem zaujatý, mám ale už svoje zkušenosti vykoupené mnoha slepými cestičkami a takovou zbytečně utracenou sumou peněz, že by z toho většina místních přispěvatelů omdlela. A dívám se na to svým pohledem.Pohled jného člověka může být zcela odlišný a nemůžu a ani nechci říct, že nemá pravdu. Každý preferuje něco jiného a z jeho hlediska je správný jeho názor. Pokud se ale nad příspěvky kritků zamyslíš nezaujatým pohledem a ne pohledem obchodníka který ho bude prodávat a tudíž má zájem o co nejlepší hodnocení zde na fóru, tak musíš uznat že ta kritika nebyly vymyšlené bláboly ale skutečné a konkrétní reálné nedostatky. Bez ohledu na to, jestli to už někdo v rukách měl nebo ne. Sice nevím čím se živíš, ale musíš uznat že když se do Tvého oboru dostane nějaká novinka, na základě Tvých zkušeností a informací které jsou k dispozici jsi schopen posoudit klady i nedostatky i když to ještě konkrétně v rukou nemáš.
A na závěr,nic bych sem nepsal, ale protože jsem byl jedním z prvních kritků, Tvůj příspěvek se mne trošku dotknul, je mi naprosto jasný důvod proč jsi napsal co jsi napsal. Budete mít Innovatory a potřebujete je prodávat.Ty z toho budeš mít zisk. Na tom není nic špatného a přeji Ti aby se vám dařilo co nejvíce a taky aby lidi s Innovatorem byli spokojení. A zase já jsem napsal co jsem napsal proto, že mám radost když jsou lidi se svým vrtulníkem spokojení a daří se jim a nejsem rád když si koupí něco, co je pak od heli navždy odradí.Ale aby byli spokojení a ne zklamaní musí vidět obě strany mince, ne jenom tu hezkou.
Jeste me promin jednu poznamecku :) jak muze nekdo kritizovat neco,co vlastne ani nikdy nevidel in natura :?: opirat se pouze o subjektivni dojmy a jeste k tomu z medii :roll:
nostromo

#29 Příspěvek od nostromo »

Taky pridam prispevek, protoze mi to neda. Letal jsem s nim, takze muzu srovnavat.

Pokud clovek necuchl ke klasicke heli jako je MT.... a zacinal s dvourotorem, tak je to dobra volba, protoze nemusi si lamat hlavu s nastavenim a i s minimem znalosti se da Inovator nastavit, tak ze je hodny jako beranek. Je pravda, ze cena je o neco vyssi, ale zase clovek musi brat v potaz, ze se jedna o novinku, kterou nikdo jiny nevyrabi a tudiz se taky musi zaplatit jeji vyvoj. I kdyz jako celek Inovator funguje opravdu perfektne az jsem byl mile prekvapen v obou verzich.

Musim se priznat, ze jsem ze zacatku taky rikal, co je to za sr...., ale svuj nazor jsem, ale zmeni. Zajem bude a je urcite veliky, protoze vetsinu lidi odradi nastaveni klasiky, tak zde dostane komforni nastroj pro nastaveni, kde si muze na pocitaci vyzkouset chovani a odladit.
Troll

#30 Příspěvek od Troll »

Já ale přece ani v nejmenším nekritizoval provedení, kvalitu použitých materiálů, kvalitu výroby a ani letové vlastnosti. K tomu je opravdu třeba ten vrtulník pořádně vyzkoušet.Pak se uvidí. Moje úvaha se týkala filozofie výrobce. A k tomu vrtulník v ruce mít nemusím. Když Ti vedoucí řekne že Ti sníží plat,( dostals pouze informaci :? ) taky budeš vědět že je to špatně ještě předtím než Ti ta malá výplata přijde na konto.Já bych ale už debaty v tomhle duchu zanechal. Je to k ničemu a nikomu to nepomůže.Nicméně si stále myslím, že za ty peníze je mnohem lepší koupit třeba Blade 400. Komu se líbí Innovator, ať si ho koupí. :D . Komu ne, ať nekupuje, přece si každý z nás za své peníze může koupit to, co mu udělá radost. A to je to hlavní. :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“