Supermarine Spitfire Mk.V z http://www.rcspitfire.cz/

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jano
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Jano »

Čop píše:Ale kritické příspěvky v diskusi mažou bleskově :D

Já už tam mám zakázaný přístup. Buďte kamarádi a nasypte jim tam odkazy na tuhle diskusi... :twisted:

idem si rypnúť :D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
cernos
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od cernos »

Čop píše:Já už tam mám zakázaný přístup. Buďte kamarádi a nasypte jim tam odkazy na tuhle diskusi... :twisted:

kde tu diskusi najdu? :oops:
rád si do nich rejpnu taky ;)

EDIT: už to mám ;)
Naposledy upravil(a) cernos dne pon 23.02.2009 14:55, celkem upraveno 1 x.
Jano
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Jano »

http://www.rcspitfire.cz/

tak diskusia asi skončila nevidím to nikde
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
wroum

#64 Příspěvek od wroum »

Pucmeloud píše:Toto mě fakt dokáže vytočit....taková zlodějina na neznalé lidi. Když si představím, jak nějaký kluk ukecává doma maminku, aby mu to koupila a ona v dobré víře mu do toho bude cpát peníze a než zjistí, o co jde, tak v tom budou mít utopený slušný balík peněz a kluk oči pro pláč....tohleto by fakt mělo být trestné.
Vidím kolem sebe, jak někdy rodiče příjdou na radu, že kluk by chtěl to a to a jestli to má cenu....no líto je mi těch, co se poradit nepříjdou. A teď nějaká svině svinutá je takhle začne tahat za nos...
:evil:

zadna zlodejina to neni, dopredu vis kolik zaplatis a sam si muzes spocitat jak dlouho to bude trvat, vse je dane... a je to porad lepsi nez karticky hokejistu a cutalistu, ktery jsou k hovnu uplne a vyjdou jeste draz. Tohle mozna nekoho navede k zajmu o RC modely, nekdo to treba dostavi a bude mit spita, sice drahyho, ale vlastnorucmne postavenyho a nikoho zkusenyho k tomu nepotrebuje. Proste a jednoduse to je jako se vsim - ber nebo nech bejt, ale nech si kecy o svinich :wink:
cernos
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od cernos »

Čop píše:Ale kritické příspěvky v diskusi mažou bleskově :D

nejspíš jsi porušil jedno z těchto pravidel jejich fóra

jejich admin píše:Administrátor si vyhrazuje právo mazat příspěvky, které
- používají vulgární slova
- doporučují konkurenční produkt
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Pucmeloud »

WROUM: Já si za svým stojím a je mi jedno, co si o tom myslíš....spíš mám pocit, jestli v tom "superkšeftu" neješ taky? :lol: :lol: :lol:
Na další připomínky nereaguji !!!
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Marek71 »

Zlodejina to podľa mňa nie je, je to len ďalší pokus ako z ľudí vyťahať peniaze za pochybný produkt. Takýchto podobných príkladov sa dá nájsť desiatky. Každý má svoj vlastný rozum a dokáže si spočítať dve a dve...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Bedřich »

Ja tam to forum nemuzu najit :oops: uz to projizdim po ctvrte . Asi su slepej .. Chcu jim to tam taky zahltit :lol:
wroum

#69 Příspěvek od wroum »

Pucmeloud píše:WROUM: Já si za svým stojím a je mi jedno, co si o tom myslíš....spíš mám pocit, jestli v tom "superkšeftu" neješ taky? :lol: :lol: :lol:
Na další připomínky nereaguji !!!

nejedu, jen nemam problem s vlastnim uvazovanim a velmi nerad prebiram nesmyslny davovy pranyrovani.
Pokud jsou dopredu znamy vsechny podminky, nejedna se o zlodejinu. To ze to je jen tahani penez z lidi je fakt, ale neznamena to ze to je zlodejina.
wroum

#70 Příspěvek od wroum »

Marek71 píše:Zlodejina to podľa mňa nie je, je to len ďalší pokus ako z ľudí vyťahať peniaze za pochybný produkt. Takýchto podobných príkladov sa dá nájsť desiatky. Každý má svoj vlastný rozum a dokáže si spočítať dve a dve...

ano, presne tak :D
cernos
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od cernos »

Bedřich píše:Ja tam to forum nemuzu najit :oops: uz to projizdim po ctvrte . Asi su slepej .. Chcu jim to tam taky zahltit :lol:

fórum je k nalezení ZDE
Čop
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Čop »

wroum píše:zadna zlodejina to neni, dopredu vis kolik zaplatis a sam si muzes spocitat jak dlouho to bude trvat, vse je dane... a je to porad lepsi nez karticky hokejistu a cutalistu, ktery jsou k hovnu uplne a vyjdou jeste draz. Tohle mozna nekoho navede k zajmu o RC modely, nekdo to treba dostavi a bude mit spita, sice drahyho, ale vlastnorucmne postavenyho a nikoho zkusenyho k tomu nepotrebuje. Proste a jednoduse to je jako se vsim - ber nebo nech bejt, ale nech si kecy o svinich :wink:

Zrovna od tebe bych čekal spíš reakci z hlediska modeláře. Myslíš že někdo nezkušenej může z tohohle postavit funkční model a ještě s ním lítat a navíc bejt spokojenej jak to dobře pořídil?
Spíš lítač než stavěč...
wroum

#73 Příspěvek od wroum »

Čop píše:
wroum píše:zadna zlodejina to neni, dopredu vis kolik zaplatis a sam si muzes spocitat jak dlouho to bude trvat, vse je dane... a je to porad lepsi nez karticky hokejistu a cutalistu, ktery jsou k hovnu uplne a vyjdou jeste draz. Tohle mozna nekoho navede k zajmu o RC modely, nekdo to treba dostavi a bude mit spita, sice drahyho, ale vlastnorucmne postavenyho a nikoho zkusenyho k tomu nepotrebuje. Proste a jednoduse to je jako se vsim - ber nebo nech bejt, ale nech si kecy o svinich :wink:

Zrovna od tebe bych čekal spíš reakci z hlediska modeláře. Myslíš že někdo nezkušenej může z tohohle postavit funkční model a ještě s ním lítat a navíc bejt spokojenej jak to dobře pořídil?

Ale ja jsem clovek a jako clovek uvazuju a meritko mam pro vsechny obory stejne, nevidim duvod modelarinu jakkoliv odlisovat.
Jinak si nemyslim ze z toho nekdo nezkusenej udela funkcni model a ani to nikdo nikomu takhle netvrdi, je tam napsano ze zacinajicim modelarum doporucuji postavit Spita jako statickej model. Navic nechapu proc by mel byt kazdej hned spokojenej jak skvele neco poridil, zivot neni jen o super nakupech za skvely ceny... navic je mega lidi, kterejm je uplne sumak ze svymu diteti koupej par prkynek za 13K a ze to nikdy nedodela, hlavne ze se tim zabavi (to je k nezaplaceni) a je to lepsi varianta nez kdyby mu to koupili hotovy s radiem... i kdyby si to dite kuli tomu zacalo trosku vazit prace, tak to smysl ma. Kazdopadne mi staci si rict ze to je drahy a neni to nic pro me a nemusim kolem sebe hazet svinema a zlodejema.

nicmene je naprosto evidentni, ze modelari nejsou cilova skupina tohohle projektu.

jinak promin ze se nechovam jako spravnej modelar ale ja mel vzdy problem se zarazenim do slepych komunitnich davu a je jedno jestli slo o rybarinu, kolo nebo modelareni... jsem vetsinou individualista s vlastnim nazorem, kopu sam za sebe a klidne budu chcat proti vetru i kdyz vim jak to dopadne.
Čop
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Čop »

wroum píše:jinak promin ze se nechovam jako spravnej modelar ale ja mel vzdy problem se zarazenim do slepych komunitnich davu a je jedno jestli slo o rybarinu, kolo nebo modelareni... jsem vetsinou individualista s vlastnim nazorem, kopu sam za sebe a klidne budu chcat proti vetru i kdyz vim jak to dopadne.

Buď opatrnej. Psychiatři tomuhle říkají "permanentní opozicí za demokracii" a je to skoro klinická diagnóza. Začíná to oblíbeným dětským "ne a ne a ne" a končí to ve svěrací kazajce a výkřiky "nechte mě bejt, já jsem Napoleon" :D :D :D

Zrovna u tebe by to byla škoda - lítá ti to parádně :D
Spíš lítač než stavěč...
wroum

#75 Příspěvek od wroum »

jsem takovej odjakziva a stav se zatim nezhorsuje :lol: ale taky uznavam, ze to se mnou neni obcas vubec lehky :oops:

jo a nejsem v opozici z principu, to fakt ne, ale taky nepobezim s davem jen proto ze mam dojem, ze bych do nej mohl patrit...
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“