Čop píše:Ale kritické příspěvky v diskusi mažou bleskově
Já už tam mám zakázaný přístup. Buďte kamarádi a nasypte jim tam odkazy na tuhle diskusi...
idem si rypnúť
Čop píše:Já už tam mám zakázaný přístup. Buďte kamarádi a nasypte jim tam odkazy na tuhle diskusi...
Pucmeloud píše:Toto mě fakt dokáže vytočit....taková zlodějina na neznalé lidi. Když si představím, jak nějaký kluk ukecává doma maminku, aby mu to koupila a ona v dobré víře mu do toho bude cpát peníze a než zjistí, o co jde, tak v tom budou mít utopený slušný balík peněz a kluk oči pro pláč....tohleto by fakt mělo být trestné.
Vidím kolem sebe, jak někdy rodiče příjdou na radu, že kluk by chtěl to a to a jestli to má cenu....no líto je mi těch, co se poradit nepříjdou. A teď nějaká svině svinutá je takhle začne tahat za nos...
Pucmeloud píše:WROUM: Já si za svým stojím a je mi jedno, co si o tom myslíš....spíš mám pocit, jestli v tom "superkšeftu" neješ taky?![]()
![]()
![]()
Na další připomínky nereaguji !!!
Bedřich píše:Ja tam to forum nemuzu najituz to projizdim po ctvrte . Asi su slepej .. Chcu jim to tam taky zahltit
wroum píše:zadna zlodejina to neni, dopredu vis kolik zaplatis a sam si muzes spocitat jak dlouho to bude trvat, vse je dane... a je to porad lepsi nez karticky hokejistu a cutalistu, ktery jsou k hovnu uplne a vyjdou jeste draz. Tohle mozna nekoho navede k zajmu o RC modely, nekdo to treba dostavi a bude mit spita, sice drahyho, ale vlastnorucmne postavenyho a nikoho zkusenyho k tomu nepotrebuje. Proste a jednoduse to je jako se vsim - ber nebo nech bejt, ale nech si kecy o svinich
Čop píše:wroum píše:zadna zlodejina to neni, dopredu vis kolik zaplatis a sam si muzes spocitat jak dlouho to bude trvat, vse je dane... a je to porad lepsi nez karticky hokejistu a cutalistu, ktery jsou k hovnu uplne a vyjdou jeste draz. Tohle mozna nekoho navede k zajmu o RC modely, nekdo to treba dostavi a bude mit spita, sice drahyho, ale vlastnorucmne postavenyho a nikoho zkusenyho k tomu nepotrebuje. Proste a jednoduse to je jako se vsim - ber nebo nech bejt, ale nech si kecy o svinich
Zrovna od tebe bych čekal spíš reakci z hlediska modeláře. Myslíš že někdo nezkušenej může z tohohle postavit funkční model a ještě s ním lítat a navíc bejt spokojenej jak to dobře pořídil?
wroum píše:jinak promin ze se nechovam jako spravnej modelar ale ja mel vzdy problem se zarazenim do slepych komunitnich davu a je jedno jestli slo o rybarinu, kolo nebo modelareni... jsem vetsinou individualista s vlastnim nazorem, kopu sam za sebe a klidne budu chcat proti vetru i kdyz vim jak to dopadne.