Mno,koukám že by někdo mohl aroganci i pomalu vyučovat,ale tohle už znám.Takže pokud se můžu vyjádřit ke svému Kestrelovi 500SX tak jej vlastním ( aniž bych byl blázen,tedy aspoň si to myslím

) protože jsem jej dostal o manželky k loňským vánocům (2008

) která zná mojí až posedlost Cayusem a tohle jí jako laikovi přišlo stejné.Za tu dobu má za sebou letů nepočítaně (to doslova,nějak to nepokládám za nutné evidovat ) a potíže které jsou výše popisované neznám.Mixér po vybalení utíkal dozadu doleva a stačilo upravit délku táhla.Tím veškeré provozní potíže skončily.Vlastní blbostí jsem zničil jednu vrtulku a nasekl si ocasní kapotáž,která je samonosná a z nějakého tenkého a relativně křehkého plastu (Lexan ???).Tak jsem koupil novou zadní část a ,,starou " jsem použil pro to co jsem chtěl udělat hned od začátku a to předělat kabátek na LOH-6.Kopyto na předek už mám hotové, ,,vakuovačku " taky,Durofol dorazil a tak se jen čeká až bude rodinka mimo domov a já budu moct´ svobodně smrdět při lisování.
Kestrel a Spirit je v podstatě hračka která umí lítat,pokud je někdo ochoten to akceptovat,nečeká že za ,,trojku " koupí ,,Porsche mixér " a stačí mu ke štěstí lehké poletování tak by ho žádné velké zklamání čekat nemělo.
Toť můj názor který se třeba může diametrálně lišit od názoru ostatních