Blade mcx - Rada
Blade mcx - Rada
Ahoj, před 4 dny jsem si koupil Blada mcx, jako svůj první RC vrtulník. Chci se zeptat jestli je normální, že ho pořád musím honit plynem nahoru a dolů, vystoupám s ním do výšky asi 1,5m a on mi chvilkama klesá, pak zase najednou stoupá, aniž bych hejbal plynem, prostě nezůstane jen tak vyset na místě i co se týká pohybu do stran ho pořád musím srovnávat. Jsem úplnej začátečník, tak chci jen vědět jestli je to normální, nebo je něco špatně.
Dík za odpověď.
Dík za odpověď.
Soft147 Ti už celkem vše napsal. Já bych jen dodal, že po vytrimování by dvourotorák do stran moc utíkat neměl s výjimkou situace, kdy budeš pár centimetrů nad zemí - to pak pořád někam klouže do stran po vzduchovém polštáři, který vytváří pod vrtulníkem rotor.
Při létání v malém prostoru má tendence se lepit nejen na stěny, ale taky ke stropu a to je pak mazec, člověk se ze začátku lekne, ubere plyn a vrťásek padá k zemi jako šutr
Při létání v malém prostoru má tendence se lepit nejen na stěny, ale taky ke stropu a to je pak mazec, člověk se ze začátku lekne, ubere plyn a vrťásek padá k zemi jako šutr
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
- majek-easycopterV6
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
mcx jde zastavit na miste a ani se nehne, chce to fakt cit. Jinak kdyz uz je tu o nem dalsi vlakno, tak bych poprosil majitele jestli by mohli neco zkusit a napsat vysledek. Vzlitnete do vysky a zastavte se treba v urovni oci, pak drzte smerovku naplno doprava a pridavejte plyn na cca 70%. Zajima me jestli se vam prestane tocit pri tom plynu jako me. Nejlepe tak v polovine baterky.